Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Szürke ötven árnyalata című filmről?

Figyelt kérdés
Nekem kifejezetten tetszett, igaz hiányoltam belőle pár részt, ami a könyvben is benne van, de ettől független nézhető volt. :)
2015. ápr. 22. 06:31
 1/3 B1nc1 ***** válasza:

Szar :) Nem gyulolkodni szeretnek meg semmi, egyszeroen csak egy szar filmrol van szo.

Most koptathatnam a szamat, hogy miert rosz de en ugyse tudnam annyira jol megfogalmazni, meg igazabol lusta vagyok irni xD Csak keress ra IMDB-n ott ki vannak jelolve hogy a nagy kritikusok mint gondoltak rola.

Remelem segitettem :)

2015. ápr. 22. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:
A vélemények alapján rosszabra számítottam. Egyszer nézhető. :)
2015. ápr. 22. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, és kétszer is láttam moziban. Nem szeretem a romantikus filmeket úgyhogy ez lett a kedvenc romantikus filmem. Akinek nem tetszik általában nem tudja megmondani miért de én megmondom nekem miért tetszett. Úgy vettem észre, hogy itt nagyon figyeltek a részletekre, leginkább hogy a nőknek tetsszen, de azért a férfiaknak is. (20/F vagyok amugy). A színésznő átlagos, nem túl szép de egyáltalán nem csúnya. Tehát a nőknek nem kell féltékenykedni. A pasi a saját erejéből lett milliárdos, tehát fölösleges irigykedni. Rohadt sok pénz van benne, helikopterezés, vitorlázórepülés, gyönyörű lakások, autók stb... Ezzel a látványvilággal fedték le azt a nem túl sokat mondó sztorit ami az első részben volt. Itt gyakorlatilag megismerkedtünk a szereplőkkel, meg azzal, hogy ők hogy ismerték meg egymást. Dióhéjban ugye ennyi. Na most ha azt nézzük, hogy ezt (ha jól emlékszem 2 órán át) mutatják úgy hogy az ember még élvezi is amit néz, szerintem jó.
2015. ápr. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!