Miért vannak annyian "oda" A Szürke ötven árnyalata című filmért? (Sok olyan kérdést láttam, ebben a kategóriában is. )
Kik vannak oda érte?
Kritikailag megbukott, és a nézők által is le lett pontozva, szinte minden mérvadó filmes oldalon.
Egyébként én sem értem a felhajtást.
A nem túl rég bemutatott A nimfomániás című film mérföldekkel jobb, már csak azért is, mert abban valódi színészek játszanak, és egy zseni rendezte. Meg amúgy az egy nagyon jól összerakott, okos film, amely tele van szexxel. Mégsem lett ekkora hírverése.
16:43
Talán erről az alárendeltségről szól a film? (Nem láttam.)
Természetesen semmi jó nincs benne, de a média által lebutított embereknek mégis tetszik.
Amúgy nem csak ezt a könyv/film-et szeretik, miközben hülyeség. Ott van a Felhôk fölött 3 méterrel, ami ugyancsak undorító, mégis rengeteg ember (nô) kedvence.
16:46
Annak örülök, hogy lepontozták.
Valóban, sok olyan film van, amely megérdemelne "nagyobb hírnevet" a jelenleginél.
Van benne olyan rész is. Lényegében egy nőről szól, aki nimfomániás, és szinte a szex valamennyi létező formáját kipróbálta már. Tehát kicsit összetettebb film.
2 részes, asszem minkét rész 7 fejezetből áll.
16:48
Na igen, az is egy feleslegesen felkapott, hülye film lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!