Kik a legjobb szuperhősök?
Kiváncsi vagyok a véleményetekre nekem is megvan az enyém majd leírom . Három szuperhőst kellene megszavaznatok három kategóriábol indoklással ha kérhetem :)
1 Valódi szuper erővel nem rendelkezik .
2Valódi szuper erővel rendelkezik
3.Mágikus erővel rendelkezik
Az nekem mindegy hogy marvel vagy dc hősöket mondtok vagy egyiket sem . Csak a véleményetekre vagyok kiváncsi :)
Jujj ez nehéz :D írom ( nem sorrendben )
Raven
The Flash
Skarlát boszokány
Starfire
Miss martian ( és nem martian manhunter ;) )
Előző vagyok és még mis M után még ott van
Terra
Cyborg
HawkGIRL
green lantern
Fekete özvegy
Hulk
Superboy
Aquaman
Artemis
Fürge
Kölyök/kid flash
Asszem ennyi
Kár, hogy ilyen későn vettem észre ezt a kérdést :( De, ha nem baj, azért válaszolnék:
1. Vasember - Mindig is szerettem a karaktert, legalábbis filmen. Képregényt nem olvasok, nem igazán tudom beleélni magam. Nagyon szórakoztató karakter szerintem.
2. Pókember - Mióta Tom Holland játsza, nagyon megszerettem. Annyira illik hozzá a szerep, és olyan lelkes is. Hála neki, nem tudom nem szeretni a karaktert.
3. Dr. Strange - Csak 1-2 hónapja sikerült megnéznem a filmet, de nagyon megfogott. Az elején nem tetszett, de ahogy beindultak az események egyre jobban élveztem nézni.
És akkor most már Te következel, írd le Te is ^^
3.Bloom(winx clubból) mert gonoszoktól jókat mentett meg és igy már hős.
2.csodanő(DC super hero girlből)mivel szuperhős igy ő is egy hős.
1.-re nem tudok ,,valódi szupererővel nem rendelkezik" ezt úgy érted hohy nincs varázsereje csak tud (pl.repülni ..stb. )mert akkor tudom mondani Batmant ,pókembert. Ja! És ha nem vennétek észre lány vagyok mert vannak lányos szuperhősök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!