Kik a legjobb szuperhősök?
Kiváncsi vagyok a véleményetekre nekem is megvan az enyém majd leírom . Három szuperhőst kellene megszavaznatok három kategóriábol indoklással ha kérhetem :)
1 Valódi szuper erővel nem rendelkezik .
2Valódi szuper erővel rendelkezik
3.Mágikus erővel rendelkezik
Az nekem mindegy hogy marvel vagy dc hősöket mondtok vagy egyiket sem . Csak a véleményetekre vagyok kiváncsi :)
1. Ironman
2. Thor(?)idk van e igazi szuper ereje vagy csak a kalapács miatt de imádom<3
3.Jane az xmen-ből:3
Jaj, ez nehéz kérdés :D Nagyon sok kedvencem van a szuperhősök között, nehéz lesz csak egyet választani mindegyikhez :) De azért megpróbálkozok vele ^^
1. Vasember - Tony Stark annyira karizmatikus, hogy nem lehet nem szeretni :D :D Imádom minden hülyeségével együtt :) Na meg persze szuperhősnek sem utolsó :) :)
2. Charles Xavier - már gyerekként is nagy rajongója voltam a professzornak (amikor még csak rajzfilmben találkoztam vele) Nagyon tetszik a képessége, és a személyiségével is nagyon megfogott :) Az meg csak plusz pont, hogy szárnyai alá vette a mutánsokat :) Kiskoromban példaképként tekintettem rá :) A nagy Marvel mániámat is neki köszönhetem :D :D Az X-men: Elsők megjelenése után pedig abszolút kedvencem lett. A fiatal Charles is fantasztikus :D
3. Thor - nagyon tetszik az asgardiak világa, és Thor története (a képregényes és a filmes is) A szuperhősök között ő a legnagyobb kedvencem. ^^
1. Amerika Kapitány és Vasember (nehéz dönteni)
2. Deadpool
3. Skarlát Boszorkány
1.Szerintem mindenki a Batman-t mondaná ,mert átlagban őt lehet látni szuper emberek mellett ,de nekem belegondolva a Punisher jönbe.Vagy talán a zöld lámpás is jó a gyűrűje olyan mint vasember páncélja belegondolva.
2.Olyan sok van nem lehet közülük dönteni ,talán a Sentry.
3.A világtól függ Dr.Strange vagy Dr.Fate rejtelmesek ,bölcsek és szinte bármire képesek az összes hős felnéz rájuk a saját világukban.DE ha erőről van szó akkor Thor vagy Shazam(marvel kapitány) mindketten isteni erővel rendelkeznek szó szerint nem kell elmondanom még egyszer.
Ne tévesszen meg a nevem, nem DC hanem Marvel fan vagyok, csak ez a név jól hangzik. Sorrend:
1. Fekete özvegy, mert annak ellenére, hogy különösebb szuper ereje nincs, csak az az ügyesség, annak ellenére simán beleillik a Bosszúállókba, valamint a szörnyű múltja is megfogott, meg az egész nő egy rejtély.
2. Hát, ha Thort mondhatjuk úgy, hogy valódi szuper erővel rendelkezik, akkor ő. A filmje szerintem nagyon érdekes és szórakoztató, mindkettő nagyon tetszett. Képregényekből nagyon nem ismerem, de a film akkor is tetszik.
3. Na itt is az a baj, mint az előbb? Mert ha Groot mágikusnak számít akkor ő. Tetszik a karakter, a film, a képességek, meg az, hogy ÉN VAGYOK GROOT. Ha ő nem számít annak, akkor Doctor Strange, mert ő egy hatalmas mágus.
1. Batman. Egyértelmű. Nem is értem azokat akik mást mondanak. Az ő karaktere a legemberibb. Egy nagy tragédiából táplálkozva az eszével menti meg a várost. Továbbá az ő karaktere a legvalósághűbb, nem úgy mint vasember...
2. Nehéz, talán Hulk. Szerintem nagyon kreatív az ő karaktere, hiszen, mind szoktunk idegesek lenni és ilyenkor átváltozhatunk olyan szörnyekké, mint hulk.
3. Ebből a témából nem ismerek sokat, de talán Raven. Tetszik az a kis emos karaktere :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!