Nektek mi volt a reakciotók 1999-ben mikor moziban megnéztétek a baljós árnyakat?
Figyelt kérdés
mégis mit szóltatok hozzá, hogy jöttetek ki a mozi teremből?2015. ápr. 14. 21:52
1/3 anonim válasza:
nagyon kicsi voltam, szóval nem jött le, hogy mennyivel rosszabb a korábbiaknál, csak, hogy jobban néz ki
2/3 cathilina válasza:
Én is nagyon fiatal voltam, ezért bár a minőségi esés még nem nagyon volt meg, az feltűnt, hogy a legkisebb mértékben sem hasonlít a hangulata a 4. részhez (a többit még nem is láttam korábban).
3/3 anonim válasza:
Azt gondoltam, hogy sokkal látványosabb, mint az első trilógia, de gyerekesebb. Idegesített a feleslegesen belevitt "humor" (Jar Jar nem vicces, szimplán csak idióta, bár nekem a Jedi visszatér ewokjainál is rezgett a léc) és az Anakint alakító gyerek. Egy nagyobb gyerekre már komolyabb történetet fel lehetett volna építeni (állítólag volt is ilyen elképzelés). Nyilván mindenkit be akartak rángatni a moziba, akit csak lehetett, ez érthető, de akkor sem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!