Ti megnéztétek már a Timbuktut?
Figyelt kérdés
Most fut a mozikban, szerintem hatalmas, elgondolkodtató alkotás.2015. febr. 21. 09:47
1/2 anonim válasza:
Azok nem gyakoriznak. Jo lenne egy kerdezos oldal, ahol nem troll, mentalisan es szellemileg leepult kerdezok vannak csak.
Tegnap lattam. Csodalatos es tokeletesen kivitelezett film. Mialatt amig neztem, nem ezzel foglalkoztam, hanem beszippantott a film.
Milyen egyszeru boldogsag allapota onnan nezve az elet, hogy az Iszlam Allam beteszi a labat, es megtiltja az embereknek az egyszeru dolgokat, amik a normalis eletukhoz tartoztak.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, még ha így hat évvel a kérdés kiírása után is :D
2021. márc. 29. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!