Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A pókembert vagy a csodálatos...

A pókembert vagy a csodálatos pókembert szereted jobban? Miért?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 13. 18:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én is ugy vagyok ezzel hogy Maguire félét jobban szeretem. De a harmadik az tenyleg kicsit felejthető. Garfieldos verziobol az első rész nagyon tetszett de a második katasztrófa volt. Én is jobban birtam Gwent mint MJ-t. Nagyon megnéztem volna mind2 fajtanak a folytatását. Pl Maguire boldogult volna e Carnageval meg ha jol lattam egy videoban mas baratnoje is volt. Garfieldosbol is kíváncsi lettem volna mi történik ha MJ a történetbe lép. Összefoglalva Maguire féle
2018. jan. 1. 23:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Régi bár Tom Holland a kedvenc peter parkerem de tobey maguire is nagyon jó volt andrew garfield bekem kicsit se szimpi és idegesito,ronda,vézna de nem is ez a legnagyobb baj hanem valami olyan van benne ami nagyon irritáló
2020. máj. 26. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Sznntem MJ jobban szerethető. Oké hogy mindenkinek van egy exe,de gwen most hogy visszajön kavarodás meg minden én MJ t 1000szer jobban szeretem
2020. máj. 26. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:
De csak a Kirstwn Dunst meg a zendaya félét
2020. máj. 26. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!