Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A pókembert vagy a csodálatos...

A pókembert vagy a csodálatos pókembert szereted jobban? Miért?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 13. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Egyértelműen a régit. A csodálatos pókember egy kicsit sem volt csodálatos. Irritált Andrew Garfield, túl látványosra akarták csinálni ezért gagyi lett(a sima pókemberben csínján bántak az effektekkel) és a második vége vér ciki volt :D
2015. ápr. 13. 18:19
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

Természetesen az első.

Mi az,hogy hálókilövöt kell magának készítsen,ahhoz hogy pókhálót tudjon kinyomkodni,vagy mittomén ,kilőni.Ha már pókember lett,akkor legyen az alapötlet,ami az elsőben is ott volt.

2015. ápr. 13. 20:01
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
A csodálatos pókember filmek sokkal jobban tetszenek, mint a régebbiek, és azért, mert nagyon képregény hűek, például Peter-nek saját hálókilővője van, mint az összes képregény sorozatban, meg itt Peter első igaz szerelme Gwen Stacy, aki nekem sokkal szimpatikusabb a nyafogós Mary Jane Watson-nál.
2015. ápr. 14. 17:50
 4/14 anonim válasza:
33%
A Pókember elk. kalandjait. Azért met abba vanak csapattttársai
2015. jún. 8. 17:34
 5/14 DarkKnight ***** válasza:
67%
Nem nagyon szeretem a pókember filmeket, de ha már választani kell akkor a régi, engem is irritál Andrew Garfield, hiába találták el a szerepét. De az is igaz, hogy itt MJ helyett Gwen Stacy van aki nekem sokkal szimpatikusabb. De mindegy, a Marvel fajta változat lesz a legjobb, ami 2017-ben jön.
2015. jún. 19. 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
Az első változat. Már csak azért is mert szerintem sokkal jobb a biológiai hálóvető mint a készített, képregényben is azt preferálom. Hogy MJ vagy Gwen az nekem mindegy, mindkettőjüket birom.
2015. júl. 8. 16:35
 7/14 Gőte ***** válasza:
100%
#2, azzal azért tisztában vagy, hogy a Marvel multiverzum legtöbb Pókembere mindig is kilövővel és patronokkal készítette a hálóját, ugye?
2015. júl. 14. 03:09
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Ha csak, mint filmekről beszélünk, akkor a régi Pókember és Pókember 2 nagyon jó volt, a 3 már felejthető. A Csodálatos Pókember nekem szintén nagyon tetszett, de a 2. rész gyalázatos lett, szóval örülök, hogy átkerült a Marvelhez.

Egyébként Garfield jobb volt a szerepre, mint Toby Maguire, és Emma Stone Gwen Stacy-je is ezerszer szerethetőbb, mint Kirsten Dunst MJ-ként, de a régi Zöld Manót és Doctor Octopust semmi sem körözi le.

2015. aug. 15. 14:39
 9/14 anonim válasza:
26%
A régit.
2015. aug. 21. 22:00
 10/14 anonim válasza:

Garfield a kepregeny pokemberet "testesiti meg" pokember szemszogbol...marmint a stilus, a webshooter, meg ilyenek, viszont o maga Peter-kent nem igazan az a "gyik tanulo", hanem inkabb az a vagyany nagyteso akire mindenki vagyik, ugyanis a kepregenyekben Parkernek csak akkoor volt mersze(mersze marmint pofaja pofazni meg lanyokkal beszelni) dolgokhoz amikor viselte a ruhat...valamint Uncle Ben meggyilkolasa utan eloszor egy ilyen "bosszuvadaszatot indit" Uncle Ben gyilkosa utan es majd csak az oriasgyik megjelenesekor kezd kialakulni benne az a szuperhos mivolt...ezzel szemben Maguire, a bacsikaja halala utan egybol hoskodni kezd(leszamitva az incidens utani 20 percet)...es ezert a Garfild fele pokember kezdete egy kicsit sotetebb, es kicsit olyan Batman Begins stilusa van...

Ezzel szemben Maguire A FILM pokembere...ugyertem egy kicsit elter a kepregeny beli pokembertol...sajat, organikus haloja van, viszont maga Peter jobban hasonlit a "gyik okosfiura", aki nem tud beszelni a lanyokkal, nincsenek baratai, stb...

SZERINTEM mindketto jo a maga formajaban(teny hogy a csodalatos 2-ik resze tenyleg egy kicsit tulcicomazott de az elso resz egesz klassz), es az en velemenyem szerint Maguire jobban alakitotta petert, es Garfield pedig magat pokembert alakitotta jobban...

Es nekem is jobban bejon Gwen mint a rinyalos ah ide ah oda MJ...es tenyleg kivancsi lettem volna arra, hogy milyen lessz az uj MJ ha Garfield nem rugatatta volna ki magat a filmbol...

Igaz az elobb azt mondtam hogy jobban tetszik Maguire Parkerje es Garfield Pokemberje de vegulis nem tudok valasztani mer a 2 eltero...nem lehet azt mondani mint pl az acelember es a regi szupermen reszek kozot, hogy melyik tetszik jobban(ok ez most DC, de ertitek), mert annyira maskepp van megcsinalva a ketto, hogy vegulis ugy jok ahogy vannak...es nem igazan tudok valasztani a ketto kozul mert mindketto akkor tetszik jobban amikor azt nezem...azutan pedig megint egyforma...de talan, TALAN a csodlatos 1 resze valamivel...VALAMIVEL jobban tetszik... ((:

2015. szept. 1. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!