Ti megnézitek a kiszivárgott Trónok Harca részeket?
Alig vártam már a mai napot, hogy lássam az új évad első részét, és most ugye kiszivárgott az első négy rész is. Persze kíváncsi vagyok, de valamiért az van bennem, hogy akkor kellene megnéznem őket, amikor hivatalosan is megjelenik. Meg ha most megnézem az első négyet, akkor jó sokáig kell várni az 5.-re.
Tudom, ennél nagyobb problémám sose legyen, de... rajongók, ti megnézitek? :D
#2 Nos igen. Elég szemétség, ha valóban így történt, és egy sajtós szivárogtatta ki... Bár bennem még az is felmerült (hogy így pörgetem a fejemben a dolgokat), hogy az HBO talán tudatosan szivárogtatta ki ezeket a részeket - ezzel egyrészt egy kis plusz reklámok kapnak maguknak és a szériának, másrészt mártírt csináltak magukból, s így talán többekből hozzád hasonló érzelmeket vált ki ez az eset, s esetleg közülük néhányan kiábrándulnak majd a kalózanyagokból, s egy-két előfizetővel gyarapszik az HBO...
Tudom (menjek a fr*ncba az összeesküvés-elméletemmel), de nekem elég fura ez így, hogy pár héttel ezelőtt döntöttek úgy, hogy a világon mindenhol egy időben lesz a premier, hogy így szorítsák vissza a kalózkodást, aztán meg a premier napján 4 rész is ki tud szivárogni... Pár hónapja meg valaki nyilatkozott is a cégtől, hogy tartanak tőle, hogy kiszivároghatnak epizódok... Komolyan nem tudták jobban bevédeni a projektet? Eddig miért nem történt a csatornánál hasonló eset (legalábbis a közelmúltban)? És csak a GoT 5. évadából? Több projektje is van jelenleg a csatornának, a többi szériából nem szivárgott ki semmi? Mi érdeke egy sajtósnak, hogy kiszivárogtassa az adott anyagot? A nevét nem adhatja hozzá, tehát nem a hírnév. Pénzt nem kap érte, hisz ingyenes torrent, és warez oldalakra került fel a cucc. Akkor meg mi haszna lehetett belőle??
Ez így nekem túl fura ahhoz, hogy szimpla baki legyen, bár lehet, hogy csak én vagyok így ezzel az összeesküvés-elméletemmel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!