A Sleepy Hollow című sorozatban lévő dolgokban van igazság alap?
Figyelt kérdés
Vagyis még ha nem is teljesen, hogy ezek a lények léteznének, de legalább igazi "legendák"?2015. ápr. 12. 10:21
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem ismerem a sorozatban lévő összes lényt, de a "fejnélküli lovasról" biztosan tudom, hogy jelen van az ír(kelta) mitológiában. Ott "Dullahan" néven emlegetik :) :)
2/2 anonim válasza:
Molok az a halál szelleme.
De maga az alap sztori hogy vilag vége..az is ugye biblia..Stb
A vendigo is létező legenda.
Igazábol ami ebben van ugye az mind ilyen vallási legendákra stb fikciokra épül. Szóval ezek "igazak".
Ezért is szeretem én enyeri...mert ugye Volt a Franklin es ugye amikor a kulcsot a viharba "igazábol" el akaRja pusztitan...nekem ezek miat teccik nagyon ez a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!