Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Benne lesz mg a Tónok Harca...

Benne lesz mg a Tónok Harca 5. évadában Sandor Clegane (Véreb)?

Figyelt kérdés
Vagy meghalt, ahogy ott hagyta Ayria?

2015. ápr. 11. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ott halt meg, amikor mondja, hogy Sansat megd.. volna akkor lett volna egy szep emleke az eletben. Ott mar haldoklott.
2015. ápr. 11. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni hogy meghalt e. Vannak a könyvből utalások hogy él még de nem szerepelt többet.Szerintem is él de hát ki tudja?
2015. ápr. 12. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

A sorozatban szeretnek sok dolgot rövidre fogni, így abban valszeg meghalt.

A könyvben nem találkoztak Briennenel és Poddal. A kocsmai verekedés előtt a Véreb seggrészeg volt és nem evett, ott több sérülést elszenvedett, kezdtek elfertőződni a sebei és nem tudott tovább menni. Arya tűzzel akarta kezelni a sérüléseit, de a Véreb fél a tűztől, ezért elutasította, majd Arya magára hagyta és elment Braavosba.

Később Brienne, Pod, Hyle Hunt (ő valszeg nem lesz benne) és septon Meribald egy olyan kis szigetecskére mentek,ahol olyan szerzetesek élnek, akik némasági fogadalmat tettek, és egyszerre csak egy beszélhet közülük, de az se mindig. A vezetőjük, egy ismert gyógyító, azt mondta nekik,h megtalálta a Vérebet, az utosókat rúgta és megpróbálta meggyógyítani,de a Véreb már nincs többé. Nem mondta ki egyértelműen,h meghalt, csak utalt rá. Azonban ott van a szigeten a Véreb lova, ami csak a Vérebnek engedelmeskedett, mindenki mást mindig megtámadott. Meribald septon kutyája kedveli a sziget sírásóját. A sírásó pedig, akinek az arca elvan rejtve, Brienne szerint majdnem akkora nagy darab, mint Gregor Clegane.

Ezért lehet azt gondolni,h a Véreb lett a sírásó, és ahogy tapasztaltam a legtöbb olvasó ezt már tényként kezeli (én is).

2015. ápr. 12. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszokak :) Utolsó válaszoló köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad :)
2015. ápr. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!