Tyrion tényleg rémes testvér és ember? (bővebben lent, értelemszerűen Game of Thrones (TV) spoilerekkel)
Az előző évadban azt mondta, hogy Joffrey halála nagyobb örömöt okozott neki, mint egy sereg ku*va tudna.
Miféle testvér az, aki örül annak, ha a nővére elveszíti a fiát, még ha az véghez is vitt néhány erkölcsileg kifogásolható cselekedetet?
Egyébként a könyveket nem olvastam, úgyhogy a sorozat által feldolgozatlan cselekményrészletek említését kerüljétek légyszi!
Tyriont már születése óta gyűlölte Cersei. Jaimevel is voltak gondjai és nem lehet azt mondani,h őt mennyire szerette. Joff pedig egy kis takony volt, akit saját magán kívül nem érdekelt semmi.
Én nem mondanám azt,h Tyrion rossz ember, de jó se. Vannak akiket kedvel és kedves velük, vannak akiken hasznot remél, és vannak akiket gyűlöl.
NÉHÁNY???? Az a kis k.csög egy szadista állat!!!
Ott kezdve, hogy kinyíratta a henteslegényt, az utolsó pillanatig, amíg Tyrionra mutat a halála előtt.
Még Cersei is megjegyzi az egyik részben, hogy a fia egy szörnyeteg, de szereti, mert a fia.
Azért Tyriont se kell félteni. Pl. volt egy énekes, aki azt mondta Tyrionnak,hha nem rendezi el,h részt vehessen Joff esküvőjén az énekesek/bárdok versenyén, akk elmondja Tywinnak,h Tyrion egy szajhát (Shae) rejteget előle. És Tyrion válasza erre az volt,h Bronnal titokban megölette az énekest, majd levitték Bolhavégre, ahol ragut főztek belőle, amit a szegények ettek meg, h eltüntessék a testét...
És lehetne még sorolni.
"Egyébként a könyveket nem olvastam, úgyhogy a sorozat által feldolgozatlan cselekményrészletek említését kerüljétek légyszi!"
Kedves utolsó!
Olvasni tudsz?
Nem egyáltalán nem csak mindenkinek van egy alaptalan oka utálni őt:
Tywin: "Megölte" az egyetlen boldogságát a feleségét a születésével
Cersei: Erre nem jöttem rá
A nép: Mielőtt segítő lett minden rendben volt a birodalomban aztán kinevezték segítőnek és kitört az éhség aztán pedig felégette a kikötőt és rengeteg embert otthontalanná tett. egyébként ahoz hogy mindenki utálja az is hozzá járul hogy bűn ronda . Ez a sorozatban nem tudták jól átadni mert Peter bár fantasztikus színész túl emberi. Tyrion kinézete a könyvben : A targeryenekre jellemző haj , Fekete és zöld szem, durva gericferdülés, eldeformálódott lábak levágott orr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!