Egy epikus Darth Vitiate vs Darth Sion vs Darth Bane (páncélban) vs Exar kun vs Darth Malak vs Darth Nihilius vs Darth Revan vs Yoda vs Luke Skywalker vs Mace Windu vs Satele Shan vs Galen Marek (Jediként) vs Jedi Exil csatában ki nyerne?
Ki nyerne?
1. Kör: Mindenki mindenki ellen, erőpárbaj. Ha tudtok, sorrendet is írjatok.
2. Kör: Mindenki mindenki ellen, de csak fénykarddal. Ha tudtok, sorrendet is írjatok.
3. Kör: Mindenki mindenki ellen,a fénykard és az erő használása is megengedett.
4. Kör: Sithek vs Jedik (Revan a Sithekkel)
5. Kör: Sithek vs Jedik (Revan a Jedikkel)
Tudom, hogy sok az ember, de ezek kb a legerősebbek, érdekelne a véleményetek. Légyszi ne pontozzatok le senkit se, akármilyen hülyeséget is ír...
Mivel már elmagyarázták az előttem lévők miről híresek ezek az emberek én nem magyaráznám.
1.Kör
1.:Vitiate
2.:Galen Marek
3.:Nihilus
4.:Bane
5.:Sion
6.:Revan
7.:Luke
8.:Yoda
9.:Exil
10.:Shan
11.:Exar Kun
12.:Malak
13.:Mace
2.Kör
1.:Yoda
2.:Galen
3.:Mace
4.:Nihilus
5.:Luke
6.:Exar Kun
7.:Malak
8.:Revan
9.:Shan
10.:Sion
11.:Bane
12.:Vitiate
13.:Exil
3.Kör
Sithek
4.Kör
Sithek.
Így átgondolva a sorrend (én Luke 6. rész utáni erejét nem számítom bele, mert az már nem Canon, tudom hogy Revanék sem azok, de őket még nem cserélték ki, csak szimplán eltörölték)
Szóval
1. kör:
1. Vitiate
2. Nihilus
3. Sion talán
4. Meetra Surik
5. Yoda
6. Revan
7. Bane
8.Exar Kun
9 Galen Marek
10. Satele
11. Malak
12. Windu
13. Luke
Nem tudjuk még, hogy Luke mennyire erős, viszont ha a 6. részbeli Luke-ot nézzük, akkor az utolsó helynél többet nem kaphat.
2. Kör
(Tulak Hord lenne az első, de ő nincs ezen a listán, szóval):
1. Windu
2. Sion
3. Revan
4. Exar Kun
5. Meetra
6.Galen Marek
7. Bane
8. Nihilus
9. Satele
10. Yoda
11. Malak
12. Luke Skywalker
13. Vitiate (még nem láttam használni)
3. Kör:
1. Vitiate
2. Nihilus
3. Revan
4. Meetra
5. Yoda
6. Sion
7. Bane
8. Galen Marek
9. Exar Kun
10. Satele Shan
11. Malak
12. Windu
13. Luke
4. Kör: Egyértelműen Sith-ek, látható is az első két sorrendből, hogy a legerősebb Sithek amúgy jóval erősebbek, mint a legerősebb Jedik, így 7 vs 6 van, de Nihilus és Vitiate egyedül lefoglalják Meetrat, Galent, Yodát, és Satelét, és akkor még ott van Revan, Sion, Bane, Kun, és Malak, 2 ellenfél ellen (Luke, Windu) akiket lefoglal Revan, szerintem ő egyedül elpusztítaná őket, de azért segít neki Malak, a többiek meg segítenek Vitiatenak és Nihilusnak, és nagyoon simán nyernek a Sith-ek, talán Malak, Kun, és Bane halna meg, a Jediknél mindenki.
5. kör: Ez már nehezebb, Revan csúcsformában szerintem minden idők legerősebb Jedije.. Ő és Meetra képesek lennének elpusztítani Vitiate-t szerintem (Revan, mikor egyedül maradt, még akkor is képes volt rövid ideig felvenni a harcot Vitiateval) Nihilust legyűrné Malek és Yoda, Kun el lenne foglalva Sateleval, Windu megölné Malakot, majd Windut pusztítaná el Sion, Lukeot pedig Bane, ennyi idő alatt azonban meghalna Nihilus és Vitiate (Malekot azért megölnék), és a maradék 3 Jedi elpusztítaná a Sitheket, szóval szerintem ezt a kört a Jedik nyernék.
2 évvel később ismét szeretnék kicsit kozmetikázni a válaszon :D
1. kör
A 6. részbeli Luke (vagy az új trilógiabeli) marad a 13. helyen, viszont ha a Legendses Lukeot nézzük akkor feljön egészen a 3. helyre
Emellett szerintem Yoda és Sion, + Meetra és Exar (akiről azóta nagyon sokat megtudtam) helyet cserél.
A többiek jók így, Galenben vagyok bizonytalan még, mert művelt orbitálisan nagy dolgokat, de nagyon sokszor meg kifejezetten gyengének tűnt, (már akkor is baromság volt a karaktere, mikor még kánon volt), szerintem maradhat a helyén.
2. kör
Itt leírnám újra a teljes sorrendet, mert elég sokat változtatnék rajta
1. Windu
2. Exar Kun
3. Sion
4. Revan
5. Meetra
6. Satele
7. Yoda
8. Galen
9. Luke (legendses)
10. Bane
11. Malak
12. Nihilus
13. Vitiate
3. kör
Az első két hely marad, ez nem kérdés, Revant viszont a 3. helyről (amit szerintem a szimpátia miatt adtam neki 2 éve :) ) megcserélném Yodával, Meetrát levinném Revan alá, Exart felvinném 6.-nak, és Satelét 7.-nek, Bane meg 8. Ja, a legendses Lukeot meg teljesen elfejetettem, igazából 3. helyet adnám neki, de nagyon sűrű a mezőny..
Bár ez már rohadt nehéz, mert a középmezőnyben Bane, Satele, Galen, és akár Meetra, vagy Sion között alig van érdemi különbség, nagyon szubjektív (mondjuk az egész lista az, de itt mégjobban :D) eldönteni a végső sorrendet
Plusz amit még elfelejtettem hogy az sem mindegy hogy ki milyen "boostot" használ, például ott van Bane, aki alapból egy ilyen top 7-8 körül van, viszont az Orbaliskokkal feljön a 3. helyre, mert egyszerűen fénykarddal nem lehet megsebezni, nagyon sokat dob az erőképességén, és nem tudják megölni nagyon, esetleg Vitiate erővilláma van olyan erős, hogy beleégesse a páncélba Banet, vagy Nihilus tudja kiszívni az erejét (az ellen tehetetlen a páncél is)
a 4. és 5. kör marad
(aki ezt a 3 éves kérdést nézi a figyelt kulcsszavak között, azért válaszolok erre még mindig, mert az utóbbi kb hónapokban egy VS kérdés nem volt, pedig azokat szeretem a legjobban :C )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!