Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csontvaros film?

Csontvaros film?

Figyelt kérdés
Mindenkitől őszinte véleményt szeretnek! Lehet ez szereplőkkel, történettel kapcsolatos.

2015. ápr. 5. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Borzalmas a könyvhöz hasonlítva. Önálló alkotásként (a könyv ismerete nélkül) szerintem nem állja meg a helyét igazán, mert sok benne a hiányzó információ. Olyan, mintha a filmet azon az elven alapulva készítették volna el, hogy "nem érted? olvasd el a könyvet, abban úgyis benne van!". Nekem a szereplőosztás sem tetszik (kivéve Magnus Bane-t, de neki fél perc szerepet alig szántak), a színészek nem meggyőzőek, de ez nem is meglepő, hiszen tiniket kéne alakítaniuk. Clary és Jace között nincs meg a kémia, mert egyszerűen ennyi történés közepette nincs idő arra, hogy hihető módon kibontakozzon a kettejük kapcsolata. A könyvben ez nagyon szép a végén pedig lesújtó. A mellékszereplőkről semmit nem tudunk meg (Alec? A kedvenc szereplőm, de a film nézése közben még én is elfelejtettem néha, hogy egyáltalán szerepel benne...), a történet vége pedig egy nagy kuszaság. Szörnyű, nagyot csalódtam benne.
2015. ápr. 5. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló jól összefoglalta, talán nem is csoda, hogy a folytatást elkaszálta a stúdió...
2015. ápr. 5. 19:34
 3/4 anonim válasza:

egyet értek a fenti kommentekkel

úgy néztem meg a filmet, hogy fogalmam sem volt, hogy milyen a könyv

nos,én néhol unalmasnak és hiányosnak éreztem(ahhoz képest hogy amúgy egy kifejezetten pörgősre sikerült film), főleg a szereplőket; egyszerűen nem értettem, hogy miért lehet őket szeretni vagy utálni, pedig aki olvasta az részletesen el tudta nekem mesélni a karakterek jellemzőit, és még nem is meséltem hogy mennyire de nem értettem hogy ki szerelmes kibe de az mást szeret és hogy nem lehet köztük semmi.... stb

a főszereplő saját bevallásom szerint unalmas

DE! ha másért nem, a látványvilágért és a zeneválogatásért kifejezetten megérte megnézni! az effectek nagyon élvezhetőek, a szörnyek nagyon jók lettek, és a vége felé volt egy jelenet (nem spoilerezek) ami iszonyat jó lett!

egy szó mint száz, azért egyszer érdemes megnézni :)

2015. ápr. 6. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is önmagában nem túl jó a film, rengeteg dolog megmagyarázhatatlanul marad... A könyv viszont fantasztikus! Nekem legalábbis nagyon tetszett!!
2015. ápr. 11. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!