A Rémségek cirkusza c. film elbírná a folytatást?
Figyelt kérdés
Jó pár éve az egész sorozatot elolvastam, szóval tudom miről szól csak úgy megnézném filmen is. Szerintem sikert aratna, mint akció-horror.2015. ápr. 5. 16:50
1/3 anonim válasza:
Nekem a filmet megnézni kész kínszenvedés volt. Inkább egy komédiát sikerült gyártani a könyvhöz. Folytatást csinálni hozzá kész bűntény lenne xD
2/3 anonim válasza:
Az a film valami kegyetlenül rossz volt. Bevallom őszintén én nem bírtam végignézni. Pedig a könyveket nagyon szeretem.
Ha picit utánaolvasol neten, te is rájössz, hogy az első rész hatalmas bukás volt. Szóval sajnos nem bírná el a sorozat a folytatást, mert az emberek kapásból nagyon szkeptikusan állnának hozzá.
Viszont a könyvsorozatból sokkal többet is ki lehetett volna hozni. És tényleg nem ártana valami pörgős akció-horror a népnek a sok szerelmetes vámpír mellé.
3/3 anonim válasza:
Ha képesek lettek volna komolyan venni a könyvet és nem lebegett volna a szemük előtt a korhatárkarika meg az indokolatlan nyáladzás, talán tudtak volna csinálni egy olyan első részt, amit (szigorúan a könyvek alapján) folytatni lehetne, de így remélem, hogy senkinek nem jut eszébe, vagy ha igen, az illetőt addig rugdossa egy csapat megvadult mezitlábas vámpír, amíg el nem felejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!