Lehetséges hogy lesz Pokolba Taszítva 2? :D Amúgy kinek tetszett ez a film? én annyira néznék valami folytatást
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 20:31
1/8 anonim válasza:
Én láttam az első részét.
Eléggé undorító volt szerintem, de a folytatásra én is kiváncsi lennék.
Sajnáltam a csajt a végén, kár hogy nem lett happyend a vége.
Amúgy én sejtettem, hogy a rossz borítékot vitte vissza a sírba xD
2/8 anonim válasza:
Én nagyon meg akartam nézni azt a fimet ,de csalódtam benne,sztem el lett túlozva . pl.mikor a munkahelyén spriccel a vér,kicsit túl sokra sikeredett...
3/8 anonim válasza:
Hát igen ... az tényleg poén volt. De azt tényleg annak is szánták ... szóval azt nem rontották el, hanem az ott egypoén lett volna én úgy tudom xD
4/8 anonim válasza:
19:42 vagyok,ezért nem tetszett ,egy horrorfilm ne legyen poénos,horror filmen félni lehessen,ne nevetni ,azért vannak vígjátékok :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat bocsi hogy későn irok de nyaralni voltam xD
2010. júl. 13. 16:52
6/8 anonim válasza:
Nekem bejött a film . Késő éjszaka azért elég ijesztő volt hogy hirtelen bevillant a sátán feje ... Én remélem lesz neki valamikor folytatása .
7/8 anonim válasza:
Minden hazudozó banki ügyintézőnek és üzletkötőnek ez legyen a sorsa!
8/8 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó lenne egy folytatás, de sanszos, hogy nem lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!