Szerintetek lesz Halálos iramban 8?
Figyelt kérdés
Hallottam már azt is, hogy Paul Walker nélkül nem folytatják, ez a rész volt a búcsú tőle, de azt is olvastam, hogy mivel úgy lett vége, hogy Statem-et lecsukták, azzal foglyák folytatni.
Én imádom ezt a filmet, de szerintem itt kell abbahagyni, Paul nélkül nem az igazi. :(
R.I.P PW <3
2015. ápr. 5. 11:57
1/5 anonim válasza:
Pár napja néztem meg a moziba!! Nagyon nagy film!!:) imadom!! (Igaz h a végén bezárják a férjemet, de no problem):: Szerintem lesz folytatása, mert ki fog szabadulni Statham, meg Paul ott marad a családjával, meg a forgatás felénél halt meg ugyhogy a másik felébe csak szerkesztve volt benne, ugyhogy egy pár percre sztem beleteszik a 8.részbe is!! So lényeg a lényeg szerintem lesz folyatása!!:)
2/5 A kérdező kommentje:
Ha lesz is 8. a tesója Cody fogja játszani szerintem, meg max szerkesztés. Már a 7. ben is a testvérei voltak plusz igen, a szerkesztés :)
2015. ápr. 5. 13:12
3/5 A kérdező kommentje:
de Statham, hogy a fenébe fog kiszabadulni ?! :D olyan kalitkába zárták, hogy csak na.:D
2015. ápr. 5. 13:14
4/5 anonim válasza:
A 7 be is a testvére volt :p nagyon jól alakította ő is Brian-t elvileg a 8.részbe is ő lessz egy picit meg szerkesztve és úgyan úgy fog kinézni.Egyépként a rendező meg mondta hogy ha ennek nagy nézetsége lessz és jó lessz akkor lessz 8.rész is csak nem biztos hogy ő fogja rendezni.Cody se rossz színész és ő is jól csinálta :P
5/5 anonim válasza:
Sztem biztos lesz nyolcadik része, vagy legalábbis nagyon jó lenne... Igen, biztosan kiszabadul, és majd üldözik, szóval azt a részt sem kell majd lebecsülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!