Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » BLEACH? Ki a legerősebb?

BLEACH? Ki a legerősebb?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki a legerősebb kapitány a Bleach című animében (Max 1)
2015. ápr. 3. 17:58
1 2
 11/16 anonim válasza:

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, Zaraki a legerősenb jelen pillanatban, az nem kérdés. Amúgy Aizen az, akinek szerintem lassan annyira el van túlozva az ereje mint Ichigonak.

De azért annyit hozzátennék hogy ha Hitsugaya túléi a zombilétet olsan 100-150 év múlva ő lehet az egyik legerősebb kapitány tekintve, hogy többször is elhangzik, hogy neki még kifejletlen az ereje. (Valamint azt maga Kyoraku is megjegyzi a Starkkal folytatott harc során, hogy Hitsugaya egy zseni és egy napon még nála is erősebb lesz. Az már máskérdés hogy ez a nap még nem jött el xD.)

De mint fentebb mondtam jelen pillanatban Zaraki a legerősebb, utána Kyoraku (akinek a bankaia nagyon érdekelne) utána pedig Byakuya, de csak azért, mert most a 0.osztag rendesen felturbózta őt is XD

2015. ápr. 6. 04:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Aizen a legerősebb mind közül.Még ő sem használta a bankai-t. :) És az animében is megmutatkozik az ereje :) +yamamoto főkapitány se használta a bankai-t,csak azt nem értem miért nem használják.
2016. febr. 7. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Yamamoto már használta a mangában. Egyből meg is halt utána, mert ellopták tőle és azzal ölték meg.
2016. febr. 7. 18:03
 14/16 eduard1999 válasza:
Egy valamibe nem értek eggyet azt mondjátok hogy Aizen legyőzte Yamamotot de ez nem igaz mert aljas modon csaptába csalta és a Yamamoto a testével védte ki a robbanást hogy az erőtér el ne pusztuljon.
2017. febr. 22. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:

A 10. Hozzászólóval egyet értek. Aizen meg a mangában sem használt bankai-t.

Ki a másik 2 személy?

Elfelejtettem 😅

A vége nagyon össze lett csapva. 2 rész alatt lezárták, pedig még egy 20-30 rész kellett volna egy normális lezáráshoz (minimum).

Aizent kinevezném lélek királynak az ereje és tudása miatt. Úgysem tehet semmit mert abba a magba lesz bezárva hogy fenntartsa az egyensúlyt. Senki más nem lenne képes rá se erőt sem észt nézve.

És így 2 legyet csapnának egyszerre, aizen megkapta amit akart és az egyensúly is fenn állna.

Kenpachi és gremmy harcot imádtam.

Amúgy szerintem kenpachinak yachiru olyan volt mint Stark-nak a kis csaj, az ereje nagy része, hogy ne legyen magányos a hatalmas erő miatt, ezt abból következtettem hogy, az első kenpachi mondta hogy túl erős volt ezért tudat alatt elzárta a saját erejét.

Kíváncsi lennék kenpachi eredeti nevére 😀

😀

Szívesen írok még ilyeneket.

2019. szept. 12. 21:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Urahara és Ichibe (a 0. osztagból) volt a másik 2 az 5-ből.
2019. szept. 12. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!