BLEACH? Ki a legerősebb?
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, Zaraki a legerősenb jelen pillanatban, az nem kérdés. Amúgy Aizen az, akinek szerintem lassan annyira el van túlozva az ereje mint Ichigonak.
De azért annyit hozzátennék hogy ha Hitsugaya túléi a zombilétet olsan 100-150 év múlva ő lehet az egyik legerősebb kapitány tekintve, hogy többször is elhangzik, hogy neki még kifejletlen az ereje. (Valamint azt maga Kyoraku is megjegyzi a Starkkal folytatott harc során, hogy Hitsugaya egy zseni és egy napon még nála is erősebb lesz. Az már máskérdés hogy ez a nap még nem jött el xD.)
De mint fentebb mondtam jelen pillanatban Zaraki a legerősebb, utána Kyoraku (akinek a bankaia nagyon érdekelne) utána pedig Byakuya, de csak azért, mert most a 0.osztag rendesen felturbózta őt is XD

A 10. Hozzászólóval egyet értek. Aizen meg a mangában sem használt bankai-t.
Ki a másik 2 személy?
Elfelejtettem 😅
A vége nagyon össze lett csapva. 2 rész alatt lezárták, pedig még egy 20-30 rész kellett volna egy normális lezáráshoz (minimum).
Aizent kinevezném lélek királynak az ereje és tudása miatt. Úgysem tehet semmit mert abba a magba lesz bezárva hogy fenntartsa az egyensúlyt. Senki más nem lenne képes rá se erőt sem észt nézve.
És így 2 legyet csapnának egyszerre, aizen megkapta amit akart és az egyensúly is fenn állna.
Kenpachi és gremmy harcot imádtam.
Amúgy szerintem kenpachinak yachiru olyan volt mint Stark-nak a kis csaj, az ereje nagy része, hogy ne legyen magányos a hatalmas erő miatt, ezt abból következtettem hogy, az első kenpachi mondta hogy túl erős volt ezért tudat alatt elzárta a saját erejét.
Kíváncsi lennék kenpachi eredeti nevére 😀
😀
Szívesen írok még ilyeneket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!