BLEACH? Ki a legerősebb?
Hát ha végignéztem az animét, akkor láthattad,hogy legyőzte Yamamotót (bár "segítséggel") és a vaizardokat,akik között voltak ex-kapitányok.
És bár az animének vége lett, de a manga ugyanúgy folytatódik és Kyoraku úgy döntött,h felold Aizen bilincsei közül annyit, amennyit tud, mert nélküle semmire se mennek az ellenség ellen. Voltak benne kis lényeg, nem tudták őket legyőzni a shinigamik, Aizen pedig egyedül álíltotta meg az egészet úgy,hogy csak a száján, az egyik szemén és az egyik bokáján oldották fel a bilincseket, amik fogvatartják. Szóval elég kemény.
616. fejezetben dönt úgy Kyoraku,h kiold 3 bilincset/pecsétet. Innen kezdve: [link]
Aztán van egy kis beszélgetés közöttük vagy 5 részen keresztül össze-vissza, majd a legfrissebb fejezetben, a 622-ben találkoztak a többiek megint Aizennel.
Juha Bach mondta,h 5 olyan személy van, akitől függhet a "háború" végkimenetele: Ichigo, Aizen, Zaraki és még 2. Nem hiába. Ichigo a feltápolt főhős, Aizen még így megbénítáva is sokkal keményebb, mint a legtöbb shinigami, Zaraki pedig egyedül győzött le 3 sternrittert egyszerre, míg mások (Byakuya, Hitsugaya, KYORAKU stb.) eggyel sem bírtak el... majd később legyőzte a legerősebbnek mondottat is.
Biztos erős Kyoraku, mivel még a bankaiját se láttuk és h ő lett a főkapitány. Az 1.espada, Starrk nekem nagy csalódás lett a végére, semmi extra nem volt. Sztem Ulquiorra erősebb volt tőle és Barragan képessége is halálosabb volt.
Sztem Zaraki a top a kapitányok közül, utána jön nem sokkal lemaradva Kyoraku, a többiek pedig elbújhatnak mellettük és a quincyk mellett.
Volt kapitányok közül, akiknél még nem láttunk mindent, sztem kijelenthető,h Aizen messze a legerősebb, és majd talán kiderül h Urahara és Isshin mire képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!