Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy nagyon ijesztő, székből...

Egy nagyon ijesztő, székből kiugrasztós filmet keresnék. Valaki találkozott már ilyennel?

Figyelt kérdés
Bármi, amitől meg lehet ijedni de rendesen. :) nem nagyon csípem az ilyen vérfürdős filmeket, szóval olyat ne nagyon, ha lehet
2015. márc. 31. 16:43
 1/8 Namie Hiranuma válasza:
Szerintem a paranormal activity(nem biztos hogy így kell íni) a legdurvább horrorfilm. Nem láttam egy részét sem végig,mert az első tíz perc nekem már sok volt. Ha jól tudom 3 része van. Szellemek vannak benne,és ez sokkal ilyesztőbb mintha vérfürdőt remdeznének. Egy család életét veszik fel és furcsa dolgok történnek a házban. Pl amikor alszanak az éjjeli kamera felveszi ahogy egy gyerek szelleme ott áll az ágy mellett. Remélem tudtam segíteni:)
2015. márc. 31. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Amik számomra ijesztőek voltak: Babadook, insidious 1-2, paranormal activity 1
2015. márc. 31. 18:22
 3/8 Devecseri Tamás ***** válasza:
nekem a rec című abszolút viszi a horror filmek képzeletbeli trófeáját, okozott egy-két álmatlan éjszakát.
2015. márc. 31. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves első: a paranormal activitynek szerintem van már vagy 8 része is :D abból meg vagy 4-et láttam is :) nekwm nem volt olyan nagy szám :) de azért köszönöm! :)

Kedves második:köszönööm , és a babadook-ot nagyon meg szererném nézni, csak nem találom magyarul és feliratosan meg nem szeretek horrort nézni :D a többit láttam, és megegyszer köszii :)

Kedves harmadik: a rec c. film tényleg nagyon jó, mind a 2 része :D nagyon köszönöm :)) újat nem tudtatok mondani, de nem baj. :D

Ja és kedves második, ha tudnál valami linket küldeni a babadook-hoz, azt nagyon megköszönném!! :)

2015. márc. 31. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:

A Babadooknak egyelőre nincs szinkronja. Szerintem nem is tervezik szinkronizálni. Nem vészes benne a szöveg, simán követhető, de ahogy érzed.

A tükrök jutott még eszembe. A más világ is para volt számomra. Az 1408 is elég ijesztő helyenként. Klasszikus, szintén nagyon jó, gondolom láttad: a kör.

Amit még ajánlani tudok az a horror mesterei sorozat. Mindegyik része másról szól, tehát nem összefüggő, és minden részt más híres horror rendező készített. Némelyik rész kritikán aluli, de némelyik okozott pár álmatlan órát.

2015. ápr. 1. 00:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Oh, az kár :/

A horror mestereit el szeretném kezdeni nézni, már ezen én is gondolkodtam :) a más világot pedig megnézem! Köszönöm megint :)

2015. ápr. 1. 16:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Most gondolkozok, és én már láttam a más világot :D nem az, amikor van 2 gyerek akiknek nem lehet fényre menni? Vagy vakami ilyesmi, nem?
2015. ápr. 1. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Két gyerek, ja; végén nagy csattanóval. Más nem jut eszembe. Van még pár jó horror szerintem, de nem feltétlenül azért jók, mert félelmetesek. Nekem az Alien kvadrológiai is félelmetes volt első 5 nézésre. :) Ha a Babadookot nem számoljuk, akkor a legijesztőbb a régi carpenteres 'A dolog' volt. (Csak ebben van némi vérfürdő.) Már kicsit megkopott a látvány, de ha beleéli magát az ember, még ma is korrekt.

Nem félelmetes, de ami nekem az utóbbi évek legkomolyabb horroros pozitív csalódása volt, az a 'Ház az erdő mélyén'. Azt azért ajánlom, mert nagyon jó film, nem azért mert félelmetes.

2015. ápr. 1. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!