Miért szeretjük annyira a horrort? Miért szeretünk ennyire félni?
Én nem szeretem a horrort,nem azért mert félek,hanem azért mert rühellem(főleg az ilyen fűrészeket,meg a texasi láncfűrészes meséket).
Senki ne mondja majd,hogy megtörtént eset alapján készült a film,mert úgy sem fogom elhinni.A Texasi láncfűrészes mészárlás,a kezdet,azt hiszem az első részben is megemlítik,hogy megtörtént esetek alapján.Kamu,meg is mondom,hogy miért,mert egyetlen szemtanú sem bizonyíthatja hogy átélte azokat a dolgokat(mert egyszerűen nincs szemtanú,túlélő)ha jól emlékszem még a filmre.
A csaj lett volna az,aki bebizonyíthatta volna,de őt is megölte a Tomi csávó,így hát,ennyi volna a sztori :D
Nem tudom tényleg kamu-e, de a bizonyítottan igaz sorozatgyilkosok között, van durvább is, mint a texasi láncfűrészes.
Meg egyébként is sok sok filmre rá húzták már, hogy igaz történet alapján, aztán közbe meg nem, szóval nem új dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!