Nektek, hogy van sorrendben tetszés szerint ezek az animék?
Figyelt kérdés
Dragon ball (Z GT sima, kai), One Piece, Naruto, Naruto Shippuuden, Yu Yu Hakusho, Bleach, Gintama, Fairy Tail, Hunter X Hunter2015. márc. 28. 19:25
1/8 A kérdező kommentje:
UI.:a tetszés szerintet úgy értem, hogy melyiket szeretitek a legjobban-tól a legkevésbé-ig
2015. márc. 28. 19:36
2/8 anonim válasza:
Dragon ball Z,Dragon ball,Dragon ball kai,Dragon ball GT,Naruto Shippuden,Naruto,Bleach,Fair Tail
Többi animét nem nagyon néztem,de neked még ajánlanám az attack on titánt átha bejön
3/8 anonim válasza:
Ezekből nem láttam a Gintamát, a Yu Yu Hakusho-t most nézem, a Dragon Ball-nak pedig csak a mangáját olvastam. Ennek fényében a listám:
Hunter x Hunter
Bleach
Naruto
One Piece
Fairy Tail
Naruto Shippuuden
4/8 anonim válasza:
Dragon Ball Z, Yu Yu Hakusho, Naruto, Bleach a többiből még nem láttam képsorokat....
5/8 anonim válasza:
YYH, OP, Naruto (Normal), Naruto Shipudden, Bleach,Dragon Ball Z, sima. De ez csak akkor áll, ha csak ezeket kell nézni amiket felsoroltál. (Többi számomra sehol sincs.)
6/8 anonim válasza:
Gintama, One Piece, Bleach, Fairy Tail, NAruto, Dragonball, Z(=kai), GT, Naruto shippuuden, másikokat meg nem láttam
7/8 anonim válasza:
One Piece, Bleach, Naruto, Naruto Shippuuden, Fairy Tail,
ezek az elsők (bocsi nem tudok dönteni) a többit nem láttam/ nem birom
8/8 anonim válasza:
Naruto,Naruto Shippuuden,Bleach,Yuyu hakuso,Dragon ball,Fair Tail,Gintama,Hunterxhunter,one piece
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!