Narutoban szerintetek melyik a legerősebb csapat sorrendben?
Legerősebb sensei Maito Gai, mert képes lenne egyedül megölni az 5 kagét egyszerre a 8 kapu kinyitásával. (Az már más kérdés,h utána belehalna.) Vagy Kakashi a Sharingan és Mangekyou Sharingan miatt.
Csapatból meg persze a főszereplő gárda,tehát a 7-es.
Attól is függ,h csaka konohaiak, vagy pl. a chunin vizsgák lévők, mert akk
1. 7-es, mert ők a főszereplők
2. Gaara, Temari, Kankuro
3. Neji, Lee, Tenten
4. Ino-Shika-Cho vagy Shino, Kiba, Hinata
garaek minden keppen erosebbek a simaban ! hisz gondolkodjunk egy kicsit gaara legyozte sasuket es utana legyozte naruto ! de naruto mar nem tudod volna harcolni es legyozni kankurot se nem hogy meg temarit is ! raadast akkor meg sakurat nem tanitotta a hokage !
az elkepzelesem nekem a kovetkezo: temari kuzdene sakuraval de temari csak jaccadozna vele ! sasuke kankuro gara es naruto pedig egymas ellen ahogy lattuk gaara ki keszitette narutot es sasuket is hiaba gyozte le gaarat naruto kankuro vegezne narutoval abban az alapotaban temari pedig siman legyozne sakurat ! de a shippuuden mar mas teszta lenne egyertelmu 7.es csapat gyozelem
hat figyej gai vs kakasi csapat? eleg szoros lenne!
tenten sz@rra verne sakurat ! rock lee vs naruto meccs sztem mind keto K.O-ra tenne magat mert naruto hasznalna a kilencfarku chakrajat rock lee pedig nyitogatna eleg szepen a belso kaupijit xD neji es sasuke kozott dolne el ! de sztem sasuke legyozne nejit mivel narutonak is ment es mint tuggyuk sasuke legyozte narutot ! ugyhogy sasuke miatt nyerne a 7.csapat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!