Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az európaiak miért nem tudnak...

Az európaiak miért nem tudnak normális filmeket, sorozatokat csinálni?

Figyelt kérdés

Általában csak elvont, unalmas filmeket csinálnak, vagy agyzsibbasztót, mint a brit Skins.

Abszolút nem veszik figyelembe a piac igényeit.

Sehol egy magas költségvetésű Sci-fi.

A múltkor láttam pár ruszki filmet,látványosak voltak, még azokban is több fantázia, speciális effekt volt, mint amit errefelé csinálnak.

Szerintem olyan sorozatokat, mint a Sanctuary ,Falling Skies vagy esetleg egy másik kategóriából a Sleepy Hollow, simán tudnának Európában is csinálni.

Az európaiak nem véletlenül töltik le az amerikai sorozatokat, ha igényeset akarnak nézni.

2015. márc. 25. 23:04
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

???!!

Nincsenek jó európai filmek?! Eszed el-e ment?

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak pár az, amelyeket mostanában néztem meg. A Fejvadászok egészen elképesztő thriller.

2015. márc. 26. 02:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a BBC sorozatait általában szeretem, de az olasz Rai-nak is vannak jó sorozatai, és régebbről rémlik több francia és német gyártású produkció is.

Sőt, pontozzatok le, de ha már nem fog jól az agyam, akkor a Cobra 11-et szeretem nézni leginkább.

2015. márc. 26. 06:15
 13/16 HalkHogen ***** válasza:
100%
Szóval szerinted a "normális" film a nagy költségvetésű sci-fi. Nekem ugyan nem.
2015. márc. 26. 08:02
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

mindig nagyon öröm olyan idióták kérdéseit olvasni, akik ennyire gátlástalanul büszkék a saját iskolázatlanságukra, ízléstelenségükre, primitívségükre. csak szánni tudlak, te szerencsétlen. gondolom számodra a filmművészet a transformers 3-nál meg az agyrákosító gagyi vizuális effekteknél kezdődik. itt pampogsz valami speciális effektusokról, gondolom halvány fingod nincs arról sem, hogy mi a különbség speciális és vizuális effektus között.

a hozzád hasonló szellemi untermenschek tökéletesen rávilágítanak arra a problémára, hogy ma már minden fogyatékosnak lehet internetelőfizetése. ez tarthatatlan...

az európaiak ilyen szar rendezőket és szar filmeket adtak eddig a világnak. közülük egyetlen is többet ér, mint a te egész sötét családfád:

Fábri Zoltán - Az ötödik pecsét

Tom Tykver - Parfüm

Sergio Leone - A Jó, a Rossz és a Csúf

Luis Bunuel - A vágy titokzatos tárgya

Thomas Vinterberg - Születésnap

Luc Besson - Nikita

Milos Forman - Fekete Péter

Pedro Almodóvar - Eleven hús

Alfred Hitchock - A férfi, aki túl sokat tudott

Krzysztof Kieslowski - Három szín trilógia

Jean-Pierre Jeunet - Amélie

Oliver Hirschbiegel - A bukás

Szabó István - Mephisto

Mathieu Kassovitz - A gyűlölet

Roberto Benigni - Az élet szép

Bacsó Péter - A tanú

Bereményi Géza - Eldorádó

Florian Henckel von Donnersmarck - A mások élete

Lars von Trier - Táncos a sötétben

Tage Danielsson - Picasso kalandjai

Bernardo Bertolucci - A kis Buddha

Franco Zeffirelli - Napfívér, Holdnővér

Henri-Georges Clouzot - A félelem bére

Alejandro Amenábar - Más világ

Giuseppe Tornatore - Az óceánjáró zongorista legendája

Andrzej Wajda - Danton

Danny Boyle - Trainspotting

Anders Tomas Jensen - Ádám almái

Alejandro González Innáritu - Korcs szerelmek

Jean-Jacques Annaud - Ellenség a kapuknál

Francois Trufaut - 451 Fahrenheit

Jean-Luc Godard - Kifulladásig

Ingmar Bergman - Jelenetek egy házzasságból

Michelangelo Antonioni - Nagyítás

Yann Samuell - Szeress, ha mersz

Lasse Hallström - Gilbert Grape

Ranódy László - Pacsirta

Michael Haneke - A hetedik kontinens

Constantin Costa-Gavras - Ámen

Andrej Tarkovszkij - Sztalker

Federico Fellini - Amarcord

Baltasar Kormákur - 101 Reykjavík

Niels-Arden Oplev - A tetovált lány

Guillermo Del Toro - Ördöggerinc

Fritz Lang - M, egy város keresi a gyilkos

Jörgen Leth - Az öt akadály

Lone Scherfig - Wilbur öngyilkos akar lenni

Emir Kusturica - Underground

2015. márc. 26. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
A Sleepy Hollow pl egy kalap kaki. Én két részt voltam csak képes végignézni nagy szenvedve, azt is csak azért mert egybe jött ki... Az amerikai sorozatok mind egy kaptafára készülnek, jól mondja az egyik, nem kell gondolkozni rajtuk. Néhány év tapasztalattal simán meg tudod mondani mi következik, semmi újdonság nincs bennük. Mondom ezt úgy, hogy én is egy csomó amerikait nézek, de hát... nem biztos hogy a hatalmas művészi és kultúrális értéke miatt. A britek pedig eszméletlenül jó minőségű sorozatokat csinálnak és a színészeik is sokkal jobbak. Az, hogy te ezek szerint a sci-fiket szereted jobban, és a britek lehet, hogy abból kevesebbet csinálnak, nem jelenti azt, hogy ők rosszak, csak más stílust követnek.
2015. márc. 26. 16:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Az igényes szó ritkán egyenlő az amerikai szóval. Főleg filmek terén. Az általad említett magas ktgvetéső sci-fik a legbutábbak az amcsi piacon.
2015. ápr. 3. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!