A lanyok egyenruhaban c. (1958) as filmben a tanarno is erzett szerelmet?
most néztem meg a filmet. figyeld meg mennyire elnyomja magában ő is az érzéseit.
VIGYÁZAT SPOILER!
csókjelenetnél ahogy behunyja a szemét és a csókjelenet után a pulpituson ülve ahogy sóhajt, látni hogy küszködik, mert vonzódik. de minden ilyen kettős jelenet után, és az igazgatónővel való kirúgós beszélgetés után mikor a szobába megy, látni hogy mennyire zaklatott. és amikor a lány a lábához borul, előtte közelít felé és akkor is látni a gesztusaiból, hogy ő s vonzódik hozzá, épp hogy meg nem csókolják egymást. erős vonzalom. és az is utal rá, mikor az elején a lányok beszélgetnek hogy ő vajon miért nem ment férjhez - nyilván utalás hogy a nőkhöz vonzódik. a homlokcsókos esti jelenetnél is látni az arcán hogy kölcsönös vonzalom alakul. szóval szerintem valami olyasmit érzett, egy egyértelmű leszbikus vonzalmat. megfoghatatlan számomra és szerintem számára is, hogy mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!