Attól függ. Félős vagy? Szörnyek vannak benne, meg gyilkosságok, de a végén mindig megoldódik a dolog és nem folyamatosan folyik benne a vér, hanem van közte vicces cucc is bőven.
Én nem féltem volna tőle 13 évesen sem.
2015. márc. 25. 04:07
2/8 anonim válasza:
Van egy amcsi oldal, commonsensemedia.org. Az én értékelésemnél általában szigorúbb, ott 12-13 évet írnak rá. Nem horror, van egy-két ijesztőbb rész, de összességében nem mondanám rá hogy "elég durva" :).
2015. márc. 25. 12:46
3/8 anonim válasza:
Én 9 éves koromban kezdtem el nézni, most 12 vagyok. Az első két évadban valami félelemben tartott, azonban, túlléptem rajta, és tök élvezhető a sorozat. :D
Nem durva, egyáltalán nem. Mármint, nem ér fel az AHS-al vagy a Supernaturallal. Attól függ mennyire vagy félős.
2015. márc. 25. 20:30
4/8 anonim válasza:
Vannak benne ijesztő dolgok, de vicces is..Annyira nem félelmetes..Meg nézzd a jó oldalát, jó pasik vannak benne.:D Nézzed.:D :D am 14 vagyok és nem féltem, nem bírtam leállni, hogy ne nézzem.xdd
2015. márc. 26. 16:02
5/8 anonim válasza:
Én 14 vok. Én egyáltalán nem féltem sőt nagyon imádom a sorozatot már nem tudnék úgy élni hogy ne nézzem. Én már várom az 5.évadot mert azt mondták ez lesz a SÖTÉT ÉVAD mert a rendező ezt az évadot szeretné a legilyesztőbbre forgatni.
2015. ápr. 2. 10:18
6/8 magic csajszi válasza:
Én 14 éves vagyok, és nagyon tetszik, és én, általában retteget a horroroktól, de az első két évadban egyáltalán nem féltem, a harmadikban inkább izgultam, és a negyedikben is csak laza jelenetek vannak. Remélem elkezdted nézni, mert ezt bűn kihagyni! :))) n
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy várom már az ötödik évadot!!!
2015. máj. 22. 23:26
7/8 anonim válasza:
Én 12 vagyok es rettegek a horrortol meg a vértől de érdekes módon az Éhezők viadala a kedvenc filmem/könyvem a Teen wolf pedig a kedvenc sorozatom......amugy nekem eddig csak a 3.évad 18.része volt ilyesztő amikor Stilest elraboljak a tobbi nem az
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!