Mennyire fura ha Cersei Lannister az egyik (! ) Kedvenc szereplőm a GoTból?
Figyelt kérdés
Persze még van egy csomó másik kedvencem is...2015. márc. 21. 23:49
1/7 anonim válasza:
Hát, eléggé...
Az én kedvencem Sandor Clegane.
2/7 anonim válasza:
Semennyire. Nekem is ő a kedvencem. Nálam ő az a karakter, aki nélkül nem tudnám elképzelni a sorozatot. Mindenki más kihalhat és nem változna semmi, de Cersei nélkül már nem lenne igazi a Trónok harca nálam.
3/7 anonim válasza:
Cersei egy tök jó karakter, még ha morálisan nincs is a csúcson. Nekem Sansa a kedvencem, pedig őt is rengetegen szokták utálni...
4/7 anonim válasza:
Mindenkinek más a kedvence, így nem fura.
5/7 anonim válasza:
Nem fura, és pont ezért szeretem a Trónok harcát, mert nincs meghatározva, hogy melyik a jó meg a rossz oldal, hanem mindenki annak szurkol, akinek akar.
6/7 anonim válasza:
Nekem is Cersei az egyik kedvencem, + Jaime, Tyrion, Tywin... Szóval mondhatjuk, hogy Lannister párti vagyok.
7/7 anonim válasza:
Nekem is Cersei a kedvencem. :D
Valahogy nekem mindig a negatív karakterek a kedvenceim. Sokkal érdekesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!