Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért akadozik a film lejátszá...

Miért akadozik a film lejátszás közben?

Figyelt kérdés

4x van ráírva a dvd lemezre(újra írható) 4x-es sebeséggel is írtam ki,mindent úgy csináltam,ahogy írták különböző fórumokon,lehet akkor 2x seteséggel kéne kiírnom,nem tudom,mindegy leírom a jellemzőket hátha így könnyebben tud valaki segíteni:

-kiírtam a filmet(nagyjából 20 percig tartott)

-kiadta a lemezt majd betettem az asztali lejátszómba(ORION 2400)

-Le is játssza nem ezzel van a gond,ez működik

-olyanokat csinál hogy akadozik a kép,és ha szerencsém van folytatja a filmet

-Elég sokszor(3-4) ugrik egyet előre a jelenet

-Azóta ráírtam egy másik filmet szépen lejátssza,de ennél is ugrik néha a jelenet

Most írtam először filmet,szal lehet ezért sem tökéletes,de minden alap dolgot beállítottam írás előtt.

2010. febr. 16. 17:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
tehát ha jól értelmezem a kérdést,mivel konvertáltam át az avi fájlt? divxtodvd-vel,lehet ez a baj?
2010. febr. 16. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Jól érted.

igen, előfordulhat, hogy a konvertálás közben siklott félre a dolog. Pl. le volt terhelve a géped közben és mikor beszaggatott akkor hibát is ejtett. Nem tudom mennyire "izmos" a géped amivel konvertáltál, a körülmények teljes ismerete nélkül csak vaktában lövöldözöm. Viszont még mindíg tiszta dolog másnál is kipróbálni a korongot és akkor tisztább képet kapsz. Ha másnál sem jó, akkor értelemszerűen a következő lehetőség, hogy konvertálás közben történt a hiba.

2010. febr. 16. 18:44
 13/16 A kérdező kommentje:
hát szoktam nézegetni közben dolgokat gépemen,neten miközben konvertál ez baj?lehet letöltök egy sima avitodvd progit,hátha azzal jobb lesz.
2010. febr. 16. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet, karcos a lemez, vagy valami rossz minőségűre írtad. Ugye nem rózsaszín aritára? Bár valószínű adathiba lesz. Ha írsz lemezt, ne rázd vagy rúgj bele az asztalba, mert az író hibázik. A felmásolt letöltött film fut rendesen a gépeden? Ha nem, akkor lehet a letöltésben is hiba.
2010. febr. 16. 19:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Verbatim DVD-RW
2010. febr. 16. 19:23
 16/16 Richardgagaboy válasza:

Kedves kérdező!!!Nagyon jót kérdeztél!!!!

Szeretnék én is választ kapni erre!!!Már nagyon rég meg van a DVD-m,5 éve biztos,LG,nem DIVix-es,elég jól bírta....Van 1000 db DVD gyűjteményem,tokos,borítos,szép rendezett.....De vannak bizonyos filmeket,amit ha beteszek akad,van mikor be is fagy a DVD.....ezeket általában újrairatom,aztán nem csinál ilyet....de a minap néztem egy filmet amit már láttam nem egyszer s most kezdett el akadni.....Most a filmekkel vagy a DVD-vel van a baj???Ha a DVD-vel akkor mi a baja?Vigyem szervízbe vagy vegyek egy újat?

2012. márc. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!