Miért akadozik a film lejátszás közben?
4x van ráírva a dvd lemezre(újra írható) 4x-es sebeséggel is írtam ki,mindent úgy csináltam,ahogy írták különböző fórumokon,lehet akkor 2x seteséggel kéne kiírnom,nem tudom,mindegy leírom a jellemzőket hátha így könnyebben tud valaki segíteni:
-kiírtam a filmet(nagyjából 20 percig tartott)
-kiadta a lemezt majd betettem az asztali lejátszómba(ORION 2400)
-Le is játssza nem ezzel van a gond,ez működik
-olyanokat csinál hogy akadozik a kép,és ha szerencsém van folytatja a filmet
-Elég sokszor(3-4) ugrik egyet előre a jelenet
-Azóta ráírtam egy másik filmet szépen lejátssza,de ennél is ugrik néha a jelenet
Most írtam először filmet,szal lehet ezért sem tökéletes,de minden alap dolgot beállítottam írás előtt.
Bár tudnám én is a válaszokat. :D Nekem nem egyszer van ilyen sőt rosszabb...
A gépen ottani lejátszóval belenéztél a filmbe? Lehet az alapból rossz, bár ha másik filmmel is csinálja...
Jó lenne azt is tudni, hogy régi v. tök új a DVD-d, mármint a lemez. Ha új akkor vagy az íród v. a lejátszód ósdi már... Én legalábbis ezekre gondolok, de túl jártasd nem vok.
Adathiba. Olcsóbb lejátszóknak meg szokott gyűlni vele a baja, de lehet a korong minőségével is baj, vagy akár magában a filmben is benne lehet. Csak míg a géped lekezeli olyankor, a lejátszók egy része ezzel nem nagyon tud mit kezdeni. Megáll, átugrik stb.
Próbáld meg úgy, hogy írás közben nem csinálsz semmi egyebet a géppel, vagy próbáld ki úgy, hogy egy sima írható korongra írod.
17:55 vagyok megint
Hozzáteszem, hogy elég sűrűn volt nekem is ilyen gondom, de mióta sikerült egy normális lejátszót venni, azóta ez megoldódott, uh. ha mindenképp szavazni kéne így látatlanban, akkor azt mondom, hogy a lejátszó nem kezeli rendesen. Ne menjünk bele túl részletesen, nem okoskodni akarok. 1-2 minőségibb dvd-vel esetleg megpróbálhatod.
Mivel én sem vagyok mindenható a "hibás" korongot próbáljátok ki egy ismerősnél, és ha neki normálisan megy, akkor igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!