Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért akadozik a film lejátszá...

Miért akadozik a film lejátszás közben?

Figyelt kérdés

4x van ráírva a dvd lemezre(újra írható) 4x-es sebeséggel is írtam ki,mindent úgy csináltam,ahogy írták különböző fórumokon,lehet akkor 2x seteséggel kéne kiírnom,nem tudom,mindegy leírom a jellemzőket hátha így könnyebben tud valaki segíteni:

-kiírtam a filmet(nagyjából 20 percig tartott)

-kiadta a lemezt majd betettem az asztali lejátszómba(ORION 2400)

-Le is játssza nem ezzel van a gond,ez működik

-olyanokat csinál hogy akadozik a kép,és ha szerencsém van folytatja a filmet

-Elég sokszor(3-4) ugrik egyet előre a jelenet

-Azóta ráírtam egy másik filmet szépen lejátssza,de ennél is ugrik néha a jelenet

Most írtam először filmet,szal lehet ezért sem tökéletes,de minden alap dolgot beállítottam írás előtt.

2010. febr. 16. 17:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Bár tudnám én is a válaszokat. :D Nekem nem egyszer van ilyen sőt rosszabb...

A gépen ottani lejátszóval belenéztél a filmbe? Lehet az alapból rossz, bár ha másik filmmel is csinálja...

Jó lenne azt is tudni, hogy régi v. tök új a DVD-d, mármint a lemez. Ha új akkor vagy az íród v. a lejátszód ósdi már... Én legalábbis ezekre gondolok, de túl jártasd nem vok.

2010. febr. 16. 17:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Adathiba. Olcsóbb lejátszóknak meg szokott gyűlni vele a baja, de lehet a korong minőségével is baj, vagy akár magában a filmben is benne lehet. Csak míg a géped lekezeli olyankor, a lejátszók egy része ezzel nem nagyon tud mit kezdeni. Megáll, átugrik stb.

Próbáld meg úgy, hogy írás közben nem csinálsz semmi egyebet a géppel, vagy próbáld ki úgy, hogy egy sima írható korongra írod.

2010. febr. 16. 17:55
 3/16 anonim ***** válasza:

17:55 vagyok megint

Hozzáteszem, hogy elég sűrűn volt nekem is ilyen gondom, de mióta sikerült egy normális lejátszót venni, azóta ez megoldódott, uh. ha mindenképp szavazni kéne így látatlanban, akkor azt mondom, hogy a lejátszó nem kezeli rendesen. Ne menjünk bele túl részletesen, nem okoskodni akarok. 1-2 minőségibb dvd-vel esetleg megpróbálhatod.

Mivel én sem vagyok mindenható a "hibás" korongot próbáljátok ki egy ismerősnél, és ha neki normálisan megy, akkor igazam van.

2010. febr. 16. 18:00
 4/16 anonim ***** válasza:
1. vok majd én letapasztalom az ellentettjét. :D Jó béna ratyi, régi lejátszóm van, most vettem új dvd-d, ha majd nem fog akadozni, akkor lehet a dvd-vel van baj (bár erősen kétlem :D )
2010. febr. 16. 18:05
 5/16 A kérdező kommentje:
4-5 éve van meg kb a lejátszóm,semmi baj nem volt vele még,rengetegszer néztem rajta eredeti dvd-ket,illetve amiket a haverjaim írtak ki,és semmi gond nem volt játszotta folyamatosan akadozás jelenet átugrás nélkül,lehet a lemez a hibás,majd holnap megy aztán veszek egy üreset kíváncsiságból.a film eredetileg AVI netről szedtem le mindegyiket,át lett konvertálva természetesen,létrejött egy video ts mappa,és ebben a mappában 3 részre van osztva a film vts 01 vts 02 vts 03,ezeknek ilyennek kell lenniük?csak kíváncsiságból kérdezem.
2010. febr. 16. 18:10
 6/16 A kérdező kommentje:
*megyek
2010. febr. 16. 18:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen, olyanoknak kell lennie. Hogyan és mivel kódoltad, mert akkor lehet ott van a hiba...
2010. febr. 16. 18:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Nézd kedves első, hiába új vagy régi, drága vagy olcsó, ha béna ahhoz, hogy lekezelje az adathibát. Én vettem egy nevetségesen olcsó darabot, gondoltam elpötyög a műhelyben... ennek 3 éve már és ez ha adathibával találkozik, akkor max 1 képkockát pixelesen látok. Előtte volt 2 és mind a kettő ugyanazt művelte mint amit nektek.
2010. febr. 16. 18:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem értem az utolsó kérdést:D bocsi mit jelent az,hogy kódolni?
2010. febr. 16. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha jól értettem, akkor eredetileg AVI volt a film, és abból csináltad meg az encodolást hogy DVD legyen. Namármost ezt általában célprogrammal szokták csinálni, ami avi-ból dvd-be konvertál. Vagy te csak simán fogtad, a néróban a dvd videót és belehúztad az avi-t?
2010. febr. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!