Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy hogy nem szinkronizálnak...

Hogy hogy nem szinkronizálnak le, most tonnában sok horror filmeket le?

Figyelt kérdés
Pl: Insidious nincs szinkron,Insidious 2 re már van szinkron,Insidious 3 hoz már nincs szinkron.

2015. márc. 20. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
A "most tonnában" nálad a "mostanában" megfelelője?
2015. márc. 20. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
mert a horrorfilmek szarok
2015. márc. 20. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, mert jobb szeretem felirattal nézni a horrorfilmeket. Amúgy meg valószínűleg nem hozná be az árát a szinkron, azaz nem éri meg erre pénzt áldozni.
2015. márc. 20. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Első és második válaszolok,máskor a kérdésre válaszoljatok.

Utolsó válaszoló,köszi.

2015. márc. 20. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen amikor a butaság daccal párosul.
2015. márc. 20. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy tipp, de a horror filmek sok esetben rétegfilmnek számítanak, amiknek kicsi a nézőközönségük. Vélhetően úgy ítélték meg, hogy a szinkron legyártása pénzkidobás lenne, mert amúgy sem néznék meg olyan sokan a filmet, illetve aki megnézi, annak jó a felirat is.

Bár az Insidious filmeket nem ismerem, tehát nem tudom, hogy ezek mennyire népszerűek, mekkora a közönségük.

2015. márc. 20. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen a horrorok nagy része réteg film mint az előttem szóló is írta.. Ha egy "gagyibb" vígjátékot lenyomnak fűműsoridőben,úgy is megnézik sokan,viszont ugye horrort nem adhatnak főműsoridőben,ergo kicsi lenne rajta a nézettség.
2015. márc. 22. 15:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2015. márc. 22. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Most tonnában :D

azta , ez azért nagyon durva ám hapsi .

2015. júl. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!