Biszex/leszbikus lányok, ismeritek ezt a filmet? Mi a véleményetek róla? 17/L/Biszex
The L word az alapmu....ennel jobb nincs a vilagon
De ezt a Faking it sorit felejtsd el.....ennel meg a filmek is jobbak :)
Én szeretem, megmosolyogtat és mindenki kerül egyszer Amy helyzetébe szóval témaként sem vészes. Nyilván, fiataloknak készült és elsődlegesen szórakoztatni akar, másszor pedig megmutatni, hogy van ilyen is - egy 13-14 éves nem fog szembefutni az L Worddel, amikor épp teljesen össze van zavarodva, hogy mi történik vele.
Arról nem is beszélve, hogy nem csak olyan problémákat terít vászonra, mint "beleestem a legjobb barátnőmbe", hanem foglalkozik az interszexualitással, önutálattal stb.
Egyáltalán nem szeretem az MTV-s, meg egyéb fiataloknak készült sorozatokat (tehát a hasonló stílusúakat), de ez nálam bejött. Aranyos meg igazából "tájékoztatni is tájékoztat".
(Meg leszek kövezve, de én kifejezetten nem bírom a The L Word-öt, volt barátnőm küldött videókat, hogy ha igazán leszbikusnak akarom nevezni magam ( :) ), akkor meg kell néznem majd, de inkább kihagytam. Szerintem teljesen más célközönség, teljesen más mondanivalóval, nem éri meg hasonlítgatni őket.)
17l
A 2őt tényleg nem kell összehasonlítani.
Nézem a faking it-et, de ez túl könnyed sorozat.
Viszont az L wordot nagyon szeretem, komolyabb, nem gyerekes, és ez szimpi nekem.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!