A kedvenc a very very BEST sorozatom a Jobaratok amit mar 5x lattam de mindig nevetek es sirok rajta. Szoval tudnatok ajanlani egy hasonlo vagy mas sorozatot amin sokat lehet nevetni?
Agymenők(The big bang theory)
Két pasi meg egy kicsi
Kockafejek
Házi háború
A nevem Earl
Joey
Kaliforgia
Törtetők
Így jártam anyátokkal
Életem értelmei
Egy rém rendes család
how i met your mother (így jártam anyátokkal)
a jóbarátok "utódjaként" emlegetik, valszeg nem véletlenül :D és amúgy tényleg marha jó, főleg az első 4 évad.
az 5. (ami jelenleg fut amerikában) eléggé kezd ellaposodni..amit sajnálok is mert a himym volt a kedvenc sitcomom..na mind1:D
the big bang theory - ez viszont még mindig fantasztikus, olyan szinten van mint a himym első 4 évada. nagyon imádom, megunhatatlan:) egyébként a magyar címe "agymenők(xd)"és a cool tv adja.
de ha elfogadsz egy tanácsot, sztem egyiket se szinkronnal nézd hanem eredeti nyelven, felirattal. a szinkron nagyon sokat ront a minőségen. na hát remélem segítettem vmennyit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!