Melyik a kedvenc részed a Jóbarátok című sorozatból?
Én nagyon szeretem azt a hálaadásos részt, amiben Brad Pitt is szerepel.Na, nem miatta, csak gondoltam így mindenki vágja majd, melyik az. A címét nem tudom (vagy lehet, hogy Hálaadás a címe??:D) Szóval ezt nagyon bírom,főleg mikor mindenki elpanaszolja a kívánságait, Joey meg bekiabálja, hogy "Menni akaroooook!!!!!!!" :D:D:D
Meg szeretem még a Barbados-on játszódó részeket is.
huh..rengeteg van:O
talán mikor Barbadoson vannak,azok a részek nagyon jók.meg amikben Paul Rudd szerepel.(Phoebe Mike-ja)
Amikor Rachel ül az ablaknál és Ross küld neki egy U2 számot. Meg amikor összevesznek, és Ross valami klubban van azzal a fénymásolós csajjal, és ott is a with or without you megy. Ezeket azért szeretem mert bennükvan ez a szám: )
Amelyikben Phoebe alkotásaival ijesztgetik egymást az télleg jó, meg amikor Joey írja Chandler meg Monica esküvői köszöntőizéjét, és ninoszimaszótár: D Homo-sapiens duó termetes aortapumpával: D
Most így hirtelen több nem jut eszembe. Esetleg még az, ami magyarul asszem nem jelent meg, csak angolul, az utolsó előtti rész, amiben kb összefoglalnak mindent, megszólalnak a színészek, hasonló jók. Meg poénos elrontott jelenetek meg iylesmik is vannak benne, az tökjórész: ) De egyébként imádom mindet, megunhatatlan, legyőzhetetlen, a legjobb: )
A legkedvencebb, amikor megnézik azt a régi családi videót, amikor Ross el akarja vinni Rachelt a bálba:)
A másik meg amikor visszaemlékeznek két régi hálaadásra: amikor Chandler kövérnek nevezi Monicát és amikor Monica ráejti a kést Chandler lábára.
Ja meg a Féltékenység című rész :D a zenélő bogárral meg a kvartettel, kész :D de a legjobb amikor Joey felvázolja a jövőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!