Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha Kakashit fárasztja a...

Ha Kakashit fárasztja a sharingan, akkor Nagatot miért nem meríti a rinnegan?

Figyelt kérdés
Ugyebár egyikőjük sem Uchiha. Az jutott eszembe, hogy Nagato az Uzumaki klán tagja, róluk pedig azt lehet tudni, hogy hatalmas chakrájuk lehet, de nem vagyok abban biztos, hogy ez a magyarázat a kérdésemre. Egy ismerősöm azt mondta, hogy azért nem fárasztja, mert ő kiskorában kapta a szemeket, de szerintem ez nem logikus magyarázat.

2015. márc. 8. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Így van. Kakashi nagyon végső esetben használta a Mangekyout, mivel majdnem mindig az lett a vége, hogy kis híján belehalt.

És Nagato pedig tényleg sok chakrával rendelkezik, valószínűleg az a magyarázat.

2015. jún. 30. 17:42
 12/14 anonim válasza:
És az is közre játszhat, hogy Nagatonak egészen kisgyermek korában ültették be a rinnegant míg Kakashi már idősebb volt.
2015. dec. 29. 00:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagato csak az Uzumaki mivolta miatt bírta a Rinnegant.

Kakashi meg a Mangekyou Sharingant abban a 3 évben tanulta meg használni amíg Naruto távol volt.

Felébreszteni meg 12-13 éves korában mikor Rin meghalt.

Valószínű h nem is tudott róla

2016. jún. 16. 18:03
 14/14 Chestbrah válasza:
Eloszoris madara adta a szemet nagatonak ez vilagos azert mert uzumaki es sok chakraja van ez is vilagos , ebbol kifolyolag nagatonak tudnia kellett volna hadznalnia a sharingant is mivel ugye abbol fejlodik ki a rinengan ez is vilagos. Magyarazatom arra hogy miert nem hasznalta az ami kakashinal a mangekyu sharingan. Az iro nem akarta leloni a poent ennyi. Semmi mas logikus magyarazat nincs ra szerintem.
2017. júl. 30. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!