Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha Kakashit fárasztja a...

Ha Kakashit fárasztja a sharingan, akkor Nagatot miért nem meríti a rinnegan?

Figyelt kérdés
Ugyebár egyikőjük sem Uchiha. Az jutott eszembe, hogy Nagato az Uzumaki klán tagja, róluk pedig azt lehet tudni, hogy hatalmas chakrájuk lehet, de nem vagyok abban biztos, hogy ez a magyarázat a kérdésemre. Egy ismerősöm azt mondta, hogy azért nem fárasztja, mert ő kiskorában kapta a szemeket, de szerintem ez nem logikus magyarázat.

2015. márc. 8. 15:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%
Mintha a Humor témakörből olvastam volna a kérdést :D
2015. márc. 8. 15:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Most miért? :c
2015. márc. 8. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert annyira nem értek belőle semmit :) Ez persze nem ellened szól, de nagyon vicces :D
2015. márc. 8. 16:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem, mi a probléma a kérdéssel. De szerintem aról van szó, hogy ha belegondolsz, Nagato a Rinnegan egy apró részét sem használja. Tudni illik, hogy a Rinnegan a Sharinganból fejlődött ki, tehát tudnia kell mindent, amit a Sharingan és a Mangekyou Sharingan tudott. Én például nem láttam, hogy Nagato valaha a Susano'o-t vagy az Amaterasut használta volna. És talán az is közrejátszik, hogy Nagato végig a Gedo szoborra van kapcsolódva, ami ugye a chakra tárolására szolgál. Madara is ezért élt olyan sokáig. Lehet, hogy tévedek, de nekem ez az elméletem. Kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol. :)
2015. márc. 9. 16:52
 5/14 anonim ***** válasza:

Nagato Uzumaki, részben Rikudou leszármazott.

Ahogy volt:Uzumaki klán tagjai szívósak (Karin nem halt bele,Naruto se halt bele szinte semmibe,Kushina túléli hogy kiveszik belőle a Kyuubi-t,majd rá pár perccel már a Kyuubi ellen harcol,túl is élte volna,ha nem jön az a "döfés",Nagatonak sem árt meg a Rinnegan használat,sőt ő világéletébe azt használta,így "gyakorlott benne".

Ahogy láthato Kakasi minél több ideje használja annál jobban bírja.

Bár látható hogy Kakasi edzésre erre,arra nem használja ,küzdelemben is csak nehéz helyzetbe használta,ezért nagyon gyakorlott benne nem lehet.

30 valahányévesen tudja csak eléleszteni a szimpla mangekyou-t ,míg kb Sasuke-val egy időben (korban) kapják meg,míg Sasuke 16 évesen már Rinnegan,tökéletes Susanoo használó.

2015. márc. 9. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, annyit pontosítanék, hogy Kakashi Rin halálakor ébresztette fel a Mangekyou Sharingant. Ekkor ő is olyan 16 körül volt.
2015. márc. 9. 22:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Ott igazából Obito élte meg,és Obito támasztotta fel a Mangekyou-t,Kakashiba is "feléledt" ,de mégsem alapon,szerintem nem is tudott róla.

Számtalan eset volt a Rin halál és a Deidara üldözés között,hogy kellett volna (pl: Chunnin vizsga környéke,Zabuza féle vízbörtön stb...).

2015. márc. 10. 07:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Kushina nem élte volna túl azt amikor kiszedték a bijuu-t, ahogy Naruto sem. Szerintem egyébként azért nem meríti a rinnegan használata, mert Uzumaki. Madara nem csak találomra választott egy embert ezt be is mutatták.
2015. márc. 10. 17:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,h Nagatóra nem volt hatással? Nagato mikor megidézte a Gedo Mazót, egy csomó chararúd állt a hátába és onnantól kezdve egy gépre volt rákapcsolva...
2015. márc. 11. 12:32
 10/14 anonim válasza:
Szerintem is közre játszik az, hogy Nagato az Uzumaki klánból származik. A másik ok az, hogy Kakashi el is mondta, hogy neki jóval kevesebb chakrája van mint pl. Narutonak (talán 4x de ez nem biztos) gondolom így Nagatónál is jóval kevesebb chakrája van. Kakashi szerintem tudta hogy van Mangekyou Sharinganja csak szerintem azért nem használta azoknál a helyzeteknél amiket felsorolt az előttem szoló mert nem volt életveszélyben ő vagy valaki más az ő közvetlen környezetében.
2015. máj. 4. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!