Kutyás/farkasos filmeket keresnék! Bármilyen lehet, akár vicces, szomorú (csak a vége ne) stb. Valaki tud ajánlani?
úton hazafelé, hacsi,Lassie, A kis gézengúzok, Benji, Beethoven, Szájkosaras kosaras, Egyik kopó, másik eb, Óz, a csodák csodája, Rex, Rin Tin Tin, Kántor, A kutyakomédia, Kutyahideg, Myrsky, a juhászkutya , Segítség, kutya lettem , Szimat nyomozó (1980), Fekete fülű fehér Bim, A fiú és a kutyája, Cesar Millan igaz története , My Magic Dog , The Duke, Rusty: A Dog`s Tale, Marmaduke, White god,
És itt egy farkasos lista---->
max!a végén túl sok az izgalom, én csak magyar felirattal találtam a neten, de így is nagyon jó.kutyahideg,nagypályás kiskutyák,hókölykök,űrkölykök,szellemkölykök,kincskeresőkölykök,szuperkölykök(ezek gyerekfilmek,5 goldenretriverről)
szintén 5 goldiról az ebadta focista
úton hazafelé 1-2
marley meg én,csodakutyák,frank(kicsit béna)
kutyabajnok.
balto
ennyi jutott eszembe,de még rengeteg van.tudom írtam olyat amit már előzőleg is írtak, de remélem nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!