Hogy tudom kideríteni, hogy Magyarországon kiadtak-e egy filmet DVD-n?
Konkrétqn melyik film érdekelne?
Amúgy egyszerűen beírod keresőbe a címet és azt, hogy dvd. Erre ki szokta dobni, ha valamelyik online shopban kapható volt valaha.
Horrorfilmekben viszonylag otthon vagyok, és gyűjtöm is a dvd-ket, tehát ha nem is 100%-osan vagyok biztos a válaszomban, azért eléggé. :)
A Halállistáról nem tudok semmit. Az ezer halott házát úgy tudom, nem adták ki. A Magasfeszültség aukciós oldalakon többnyire fellelhető. Az utolsó ház balrával is érdemes próbálkozni ott. Persze csak a remake-kel, mivel az eredetit nem adták ki nálunk.
Köszi a válaszokat. [link] de látjátok itt pl. írja a port, hogy magyarul beszélő, akkor ez volt moziban, le is szinkronizálták (el tudom képzelni.. :D) de dvd-re meg már ne jött ki? az miért jó?
Én pár hete kezdtem el gyűjteni a filmeket de picit kiábrándító a választék. Külföldről meg nem lenne túl jó érzés rendelni ha itthon meg 5-700 forintért csomó filmet megveszek.
Minden horrort imádok kb, kivéve az ilyen szörnye/zombis/vámpíros szarságokat. Meg már a szellemsztorik se kötnek le annyira. Megvenni csak azokat szoktam amik a brutálisabb vonalból kerülnek ki nem az ilyen parásabbakat.
Szerencsére ma pl megszereztem használtan a magasfeszültséget meg az utolsó ház balra is meglesz :)
Lassan kb össze is gyűjtök mindent ami elég jó és kiadták itthon...
amiket külföldről vennék: Dream home (2010), A field in England és a Halállista, You're next, Under the skin (2013), I saw the devil, Ezer halott háza 1-2, Funny games remake, The collector
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!