Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lesz Hürrem valide?

Mikor lesz Hürrem valide?

Figyelt kérdés
Én úgy olvastam eddig,hogy a Valide halála után Hürrem lesz a valide. Viszont most úgy tűnik, hogy Maidevran lesz. Hürrem nem is lesz? vagy mikor??

2015. febr. 25. 22:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia, megint új fejlemény van, megjelent egy új lány, Firuze. Úgy olvastam, hogy Ő lesz Szulejmán kedvence, de akkor mi lesz Hürremmel???

Kérlek, írj megint néhány dolgot előre.

kösziii

2015. jún. 3. 23:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Validénak a szultán anyját hívják. Mahidevran a valóságban sosem volt az, mert nem került trónra a fia (Hürremnek igen, de Hürrem se lett válide, mert hamarabb meghalt, mint Szulejmán). Amivel keverik sokan, az az, hogy ki vezeti a háremet, ezt a rangot kapta meg először Mahi, aztán most Hürrem.

Az új csajt meg kirakják, amikor felfedezik a nyakán azt a tetoválást, de ha tudsz angolul, akkor a youtube-on keress rá angol felirattal, csak más a számozása, asszem 65 körüli a mostani.

2015. jún. 4. 21:58
 13/16 A kérdező kommentje:

Szia, nem igazán értem, amit írtál. Nem kérdeztem Validéről, csak már nagyon régen. És milyen tetoválásról írsz?

Írnál kicsit többet?Te vagy, aki olyan sokat írt a múltkor???

Nigarral és a babával mi van? Ibrahim? stb. Minden érdekel.Köszi

2015. jún. 10. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:

A kérdésben van fenn, hogy mikor lesz Hürrem valide, én azért nyitottam csak meg, hogy erre válaszoljak :) Nem én írtam sokat a múltkor. Firuze lesz kirakva, mert Hürrem meg akarja öletni a Rüsztem pasával, de a Rüsztem pasa észreveszi Firuze nyakán azt a tetkót, aminek valami köze van a perzsa királyi családhoz, akikkel háborúzik Szulejmán, és ezt elmondják Szulejmánnak és elküldi a csajt.

Nigarnak ugye azt mondják, hogy meghalt a kislánya, de nem halt meg, a Hatice elrejtette valahol, és Hürrem később megtalálja.

Ibrahimnak már nem sok van hátra, nagyon hatalomra tör, a szultán ki fogja végeztetni. Hatice emiatt nagyon dühös lesz Szulejmánra, és mivel Hürremet tartja felelősnek, ezért szövetkezik a Mahidevránnal, hogy megöljék Hürremet, de persze nem sikerül.

2015. jún. 11. 15:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Kb mikor küldik el Firuzet?
2015. jún. 17. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Addigra Hürrem gyerekei is már kamaszodni kezdenek.
2015. júl. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!