Mikor lesz Hürrem valide?
Szia, megint új fejlemény van, megjelent egy új lány, Firuze. Úgy olvastam, hogy Ő lesz Szulejmán kedvence, de akkor mi lesz Hürremmel???
Kérlek, írj megint néhány dolgot előre.
kösziii
Validénak a szultán anyját hívják. Mahidevran a valóságban sosem volt az, mert nem került trónra a fia (Hürremnek igen, de Hürrem se lett válide, mert hamarabb meghalt, mint Szulejmán). Amivel keverik sokan, az az, hogy ki vezeti a háremet, ezt a rangot kapta meg először Mahi, aztán most Hürrem.
Az új csajt meg kirakják, amikor felfedezik a nyakán azt a tetoválást, de ha tudsz angolul, akkor a youtube-on keress rá angol felirattal, csak más a számozása, asszem 65 körüli a mostani.
Szia, nem igazán értem, amit írtál. Nem kérdeztem Validéről, csak már nagyon régen. És milyen tetoválásról írsz?
Írnál kicsit többet?Te vagy, aki olyan sokat írt a múltkor???
Nigarral és a babával mi van? Ibrahim? stb. Minden érdekel.Köszi
A kérdésben van fenn, hogy mikor lesz Hürrem valide, én azért nyitottam csak meg, hogy erre válaszoljak :) Nem én írtam sokat a múltkor. Firuze lesz kirakva, mert Hürrem meg akarja öletni a Rüsztem pasával, de a Rüsztem pasa észreveszi Firuze nyakán azt a tetkót, aminek valami köze van a perzsa királyi családhoz, akikkel háborúzik Szulejmán, és ezt elmondják Szulejmánnak és elküldi a csajt.
Nigarnak ugye azt mondják, hogy meghalt a kislánya, de nem halt meg, a Hatice elrejtette valahol, és Hürrem később megtalálja.
Ibrahimnak már nem sok van hátra, nagyon hatalomra tör, a szultán ki fogja végeztetni. Hatice emiatt nagyon dühös lesz Szulejmánra, és mivel Hürremet tartja felelősnek, ezért szövetkezik a Mahidevránnal, hogy megöljék Hürremet, de persze nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!