Harry Potter rajongóóók!?
Én ugyanúgy vagyok, mint te. Ezen nőttem fel, az egész gyermekkoromban végigkísért, most 23 vagyok és nekem is nagyon hiányzik. Fanficet írok, olvasok, sorra olvasom újra a könyveket, nézem a filmeket, jó lenne cuccokat is venni, mint sál, nyaklánc, egyéb kellékek, szóval még én sem tettem túl magam rajta és hiányzik. :(
Szóval, ha gondolod velem is beszélgethetsz ezekről... skye-on, vagy hasonlók.
Bocsi túl hamar elküldtem:D szóval rengeteg kedven könyvem van de azt az érzést amit a Harry Potter olvasása közben nézek nem tudja egyik se felülmúlni:) Én is eléggé kikészültem mikor elolvastam az utolsó részt, és mikor rájöttem hogy nem tudom egykönnyen "elengedni" ezt a világot így azt szoktam csinálni, hogy mindig megnézem a filmeket amikor adják a tévében, rengeteg magyar és angol fanfictiont olvasok, és mivel elég nagy a fantáziám így írni is elkezdtem:) Ezenkívül ott van még a Potter Albert sorozat és JustMatthew videói amiken mindig szétröhögöm magamxD
De ne szomorkodj, olvasd újra, nézd újra, beszélgess más rajongókkal és aztán rá fogsz jönni hogy a Harry Potter sorozat sosem fog igazán végetérni:)
Nyugodtan írj ha dumálni akarsz róla:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!