Harry Potter rajongóóók!?
Te nem vagy egészen véletlenül skizofrén vagy borderlineos?
Am a kérdésre válaszolva. Sose voltam a rajongója, a könyveket is csak az ötödik részig olvastam el.
Nem ártana egy pszichiátert felkeresned
Hát ha nem láttad még JustMatthew Huntube poopjait a Harry Potter részeiből, akkor ajánlom, sírva röhögök minden alkalommal, mikor megnézem őket. Csak hátha egy kis HP élmény feldob :D
Amúgy én is nagyon szeretem, többször olvastam a könyveket, rengetegszer láttam a filmeket és a húgomék épp a Tűz serlegét nézik :)
Nem tudom, nekem elmúlik általában minden nagy rajongás, az az érzés, ami akkor volt, nem hiszem, hogy visszajön. Viszont együtt nőttem fel Harryvel, 9 éves voltam, mikor megkaptam a könyvet, és nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy ennek a korszaknak a részese lehettem. Most már 23 vagyok, de Harry és a rajongás inkább egy nosztalgikus, boldog emlék.
Eszembe juttatja a gyerekkorom (nem, nem vagyok varázsló), és mikor megnézek egy-egy filmet, kicsikét elérzékenyülök. De azért ennyire nem durva, mint nálad. Fel kell fogni hogy ez csak egy film- bár tényleg annyira szerethető minden karakter, hogy szinte már a barátainknak érezhetjük őket.
Szerintem amúgy vannak még rajtad kívűl ennyire nagy rajongók, de lehet te már kicsit túlzásba viszed. Nemtuom :D
Nyugodj meg kedves kérdező. Az előttem szóló képesítés nélküli pszichológusnak csak annyit, hogy nézzem utána jobban a dolgoknak,mert.. Na jó ebbe most ne menjünk bele..
És igen nekem is hiányzik, de azért tényleg nem kell túldramatizálni a dolgot. (Ne felejtsd március másodikán #PotterPride lesz!) Én általában, ha rámtör az ilyesmi, fanfictionokat olvasok. És ha nem tatszik, az annál jobb mert egy ideig csámcsoghatok rajta, és kritikázhatom ( na nem mintha létezne ilyen szó..). Mindenesetre kitartás! Ha beszélgetnél a HP-ről szívesen fogadom a leveleidet!
21 évesen még mindig sokszor olvasom újra.
Sok olyan dolgot látok meg benne felnõtt fejjel, amit gyerekként nem annyira értékeltem és imádok elmerülni a világában. Szerintem egyáltalán nem gyerekes. : )
A Pottermore-on szoktad olvasgatni az újdonságokat?
Illetve tudom ajánalni facebook-on a Harry Potter Hungary csoportot, ha tényleg ennyire akarsz foglalkozni a Harry Potterrel minden nap, akkor jò ötlet lehet a csoport tagjaival társalogni, nagyon intelligens kis közösség (nem gyerekekbõl áll) és a Harry Potter eszméinek legmélyére ásnak a mindennapos posztokban, ismerkedj ott emberekkel, biztos jobban fogod érezni magad. : )
De azért ne feledd el, akármennyire is imádod, azért nem ez az élet értelme, úgyhogy ne stresszelj ezen, keress más hobbit is (pl olvass más, hasonló könyveket) és nem fogsz bekattani. :D
tudtátok h 2016-ban készül még 3 HP sorozat de ebben nem harry,ron,hermione lesz a főszereplő, hanem egy másik varázsló. ez 1920 körül játszódik
itt a link, ha éredekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!