Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jack Nicholson, Heath Ledger...

Jack Nicholson, Heath Ledger ki volt jobb Joker?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Batment csak Heath miatt néztem meg, tehát Heath.
2010. dec. 31. 01:16
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Amugy Nicholson egyértelműen jobb Joker de ne szóljatok senkinek :D Jólvan beleélte magát a Ledger meg minden , de aki Heathet mondta nemtom látta -e az eredetit?
2011. márc. 17. 18:48
 13/19 anonim ***** válasza:
12%

nem láttam az eredetit, de mondjuk az nem is érdekel :DDD

ezt a Batmant is csak azért néztem meg mert láttam egy képen Jokert és már nagyon bejött a film, és most szinte minden nap megnézem egyszer xddd

2011. aug. 27. 08:37
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen más karakterek :)

Heath Joker-e őrültebb, gonoszabb.

Szerintem a szerepét mindketten nagyon jól játszották... Innentől azon múlik, hogy "ki a jobb", hogy a néző milyen mértékű őrültséget preferál a főgonosztól. :D

2012. ápr. 7. 13:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen Jack Nicholson! Persze Heath se rossz, de más. Jack Nicholson teljesen megdöbbentett, hogy mennyire jó, tiszta mániákus lettem:D És az is tény, hogy ő volt az első, eredeti, ahogy írták előttem.
2012. jún. 1. 20:22
 16/19 Pink Cadillac ***** válasza:
100%

Szerintem azért tetszhet jobban a Jack Nicholsonos Joker többeknek mert az az "eredeti", de más miatt nem hiszem, hogy jobb lenne. Szerintem ő a Ragyogásban volt állat, de Jokernek Heath Ledger klasszisokkal jobb volt. Kitől félnél jobban? A Nicholson féle bohóctól, vagy a Heath ledger-féle kacagva gyilkolászó, pszichopata gyilkostól, aki tisztában van az erejével, képességeivel, az embereket hihetetlenül jól ismeri, iszonyú manipulatív, és bűntudat-mentes? Hát szerintem nem kérdés...

Plusz még amit hozzátennék, hogy Ledger játéka 100%-ig átérezhető, és a karaktere is szinte átélhető, és szimpatikus. Tiszta érzelmeket is mutat, és néhol nevettet, néjol pedig elborzaszt. Kell ennél több egy szupergonosz jellemrajzába? Válaszolok a kérdésemre: Nem!

Heath Ledger minden idők legjobb Jokere volt, és méltán híresült el az ő arcával és nevével ez a keserédes hangulatot kreáló karakter. R.I.P. Heath Ledger -> iszonyú nagyot alkotott, megérdemelte az elismerést.

2012. aug. 28. 15:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha nincs a filmben a srác és más játsza Jokert akkor egy forintot nem ért volna a film, egy kalap szar lett volna úgy. Az ő részei miatt viszont érdemes volt megnézni, ez nem Batman film ez Joker film :D Nem is nagyon láttam ilyet ami ennyire megfogott filmben, kegyetlen jól eljátszotta.
2012. okt. 28. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Heath Ledger. Ezt nem csak azért mondom, mert meghalt (Isten nyugosztalja), hanem azért, mert ő volt a kettő között az őrült. Jack is remekül játszott, láttam is az első filmet. De Ledger olyat játszott, amit életem végéig nem fogok elfelejteni. Most pedig mondom az érveim Ledger, mellett, és Jack mellett:

Ledger:

-Semmi empátia,pszihopata őrült.

-Testi erő, képzettség (akkor mutatkozik meg ez a kattő egyszerre, amikor az egyik ember fejét 1 gyors és hatékony mozdulattal beleveri a ceruzába, ehhez azért erő és minimális képzettség is kell)

-A fájdalomtűrése, elszántsága (kihallgatóterem)

-Ész (máris az elején, kitervelt mindent a lopásnál)

-Jó emberismerő (pl ez akkor mutatkozik meg, emikor a kihallgatóteremben ráveszi az őrt, hogy csépelje meg)

-A története homályba burkolózik, nem tudjuk meg, hogy honnan szerezte a vágásokat.

-Tömeghisztériát akar kiváltani, ezzel erősíti azt, hogy egy őrült.

-Öltözet, sötét, ezzel is hangsúlyozva: KÜLÖNC VAGYOK!

Jack:

-A története ismert.

-Az eredeti Joker.

-Látjuk, hogyan őrül meg.

-Széles fegyverhasználat: a kitolható ököltől, a pisztolyon át, a mérges Vigyorix gázon keresztül az olykor el nem sülő, majd a következő lövéssel végzetes sebet ejtő puskáig mindent.

Mint láthatjátok, az én szemszögömből nézve abszulút Heath a nyerő. Őrültebb, Okosabb, Erősebb, mindent csak azért tesz, hogy őrületbe kergesse az embereket. Korszakalkotó alakítás volt, az egész Jokerről szólt, mintsem Batman-ről.

2012. okt. 29. 23:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Heath Ledger sokkal jobb volt, nagyon sokat dolgozott rajta. Sajnos ez lett a veszte is!☹
2017. jan. 19. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!