Honann tudnám megszereznia "Celia" című régi spanyol sorozatot?
Figyelt kérdés
Egy tündéri kislányról szóló spanyol sorozat. Gyermekkorom egyik meghatározó emléke, nagyon örülnék, ha valahonnan megszerezhetném!
Emlékeztetőül:
http://www.youtube.com/watch?v=A4N9SJRcsyo&NR=1
2010. febr. 12. 16:55
21/28 anonim válasza:
De jó volt újra nézni! Nagyon aranyos sorozat, a kislány nagyon jól játszik! Az első részét nem találom - fent van az első rész?
22/28 anonim válasza:
Feltettem azt is, de szerzői jogi problémák miatt leszedték sajnos.
23/28 anonim válasza:
Az első rész megvan valakinek vagy sikerült letölteni még évekkel ezelőtt? Valaki fel tudná tölteni google drive-ra? Köszi!
24/28 s.sziszu válasza:
Esetleg nincsen meg valakinek az első rész? Nagyon hálás lennék. Annyira szeretném megnézni gyermekkorom egyik kedvenc sorozatát. :)
25/28 anonim válasza:
Sziasztok! Tud valaki elérhetőséget az első részhez? :) Előre is köszönöm.
27/28 anonim válasza:
11 évre a kérdés feltevése után megoldódott a helyzet. Pont ma néztem meg az első részt. Nagyon szeretem, a korosztályomból gondolom, mindenki. Köszönet minden feltöltőnek, hogy most szabadon nézhetjük, amikor csak tetszik.
28/28 anonim válasza:
Én ma kezdem el nézni a videán! :)
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!