Honann tudnám megszereznia "Celia" című régi spanyol sorozatot?
Egy tündéri kislányról szóló spanyol sorozat. Gyermekkorom egyik meghatározó emléke, nagyon örülnék, ha valahonnan megszerezhetném!
Emlékeztetőül:
http://www.youtube.com/watch?v=A4N9SJRcsyo&NR=1
Gondolom, kicsit elkéstem a válasszal, de azért hátha... :)
Innen meg lehet rendelni: [link]
Én is most találtam meg (évekig kerestem), és tegnap érkezett meg a DVD. Nagyon jó! :)
Persze nyelv az csak spanyol van rajta, és felirat sincs magyar (angol, német, francia, olasz és portugál felirat van), de azért talán így is érdekel...
Én is pont ezt kutattam az interneten, és csak a kezdőbetűjére emlékeztem..
ennek a kislánynak Kucsifrittin volt a kistestvére neve még erre emlékszem..asszem:)
Itt meg lehet nézni mind a hat részt ingyen. :)
Olyat nem találtam, csak ezt.
Ha valaki talál, azt kérem, hogy ossza meg velem is. :D
De az utóbbi oldalon ill. videon nem lehet beállítani a feliratot?
angolul vagy magyarul??
elvégre ezt egy oktatási céllal tették fel nem?
Ez a spanyol TV honlapja, az az adó, amin náluk a sorozat ment... Én nem tudom, hogy lehetne itt feliratot beállítani. :S
Mindenesetre a DVD-n, amit még régebben fent belinkeltem, azon van angol felirat, úgyhogy, ha így már érdekel a dolog, nyugodtan rendeld meg. :)
Jajj, de jó neked. :)
Nekem is megvolt régen, de már nem találom. :(
Most megvan a spanyol DVD, az is nagyon jó, de meghallgatnám azért megint magyarul is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!