A szürke ötven árnyalata filmre gáz egyedül menni moziba?
Az a gáz, ha érdekel bármit is, mit gondol rólad pár random ember egy moziban.
Még nagyobb gáz pénzt kiadni 2 óra unalomra, amit soha nem kapsz vissza.
Mégnagyobb gáz így lehúzni a kérdező ízlését
Egyébként meg, igazad van, mi a francnak foglalkozni azzal, ki mit gondol? Én is járok egyedül moziba. Nincs szükségem egy idióta haverra, aki csak oldalbabökdös a legjobb jeleneteknél mert ő már látta a filmet.
Az elsőnek igaza van a abban, hogy kit érdekel, hogy ki mit gondol, de szerintem kb senki nem nézi ki kivel jön.
Amúgy én a páromat elvittem errr filmre, nagy csalódásra számítottam, de nem is olyan rossz film.
Nem nézném meg többször, de 2 órára abszolút lefoglalt és nem untam, pedig volt már olyan film...
Gáznak nem gáz, max neked nem lesz olyan jó élmény.
én személy szerint elég nagy film és sorozat rajongó vagyok, de ezt a filmet nem nézném meg sehogy sem az előzetes és az értékelése alapján. még a párommal sem.! :(
természetesen te döntöd el, érdekel e téged valóban. ha igen, azt mondom nem ciki beülni egyedül moziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!