Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most akkor Harry Potter...

Most akkor Harry Potter félvér vagy aranyvérű? Légyszi magyarázzátok meg, hogy miért!

Figyelt kérdés
Az összes filmet láttam, kiolvastam az első 3 részt. Nem tudom, hogy eg benne volt-e, de ha igen elkerülte a figyelmemet. Mindenesetre én úgy tudtam, hogy Lily boszorkány volt, és James varázsló, ebből kifolyólag Harry aranyvérű. (Plusz James és Lily a Roxfortban ismerkedtek meg.) Mégis egy csomóan azt mondták róla, hogy félvér. Utánanéztem a neten mindenféle oldalaokon, de mindenhova az volt kiírva, hogy "Származás:félvér". Könyörgöm mondjátok meg, és magyarázzátok is el, hogy miért!

2015. febr. 18. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát ugye ez abból a szempontból kicsit kényes, hogy teljesen tiszta vérű azért nem lehet senki, vagyis azért több száz évre visszamenőleg csak akad egy-két mugli felmenő.

De ha az egyik szülő sárvérű akkor az még félvérnek számít, mert nem csak a szülők számítanak.

Viszont hogy mennyi aranyvérű felmenő kell, azt nem lehet tudni. Mindenesetre ha a nagyszülők meg az ő szüleik is varázslók/boszorkányok, vagy egy egész szoba falát beborítják az aranyvérű felmenők, az talán elég.

Meg hát ez amúgy is elavult cucc, szóval ezt azok hirdetik, akik generációk óta ebben nevelkedtek, és oda is figyeltek erre. Így ha valaki nagyon érdekelt a témában, akkor akár hipp-hopp el is tudja felejteni, hogy becsúszott egy mugli dédszülő.

2020. júl. 6. 08:49
 12/13 anonim válasza:
Tehát milvel Lily sárvérű volt mivel a szülei muglik és a tesója is ezért ha James aranyvérű vagy félvér (ezt sajna nem tudom de biztos bem sárvérű) tehát akár félvér vagy aranyvérű james csak félvér lehet Harry mert az anyja mugli születésű tehát sárvérű így csak félvér lehet Harry!
2021. jan. 3. 19:34
 13/13 anonim válasza:

Szerintem egy aranyvérű + egy aranyvérűnek lesz aranyvérű gyereke

Remélem tudtam segíteni

2022. márc. 26. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!