Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért lett ekkora "divat"...

Miért lett ekkora "divat" szapulni a szürke 50 árnyalatát?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon mindenki csak fikázza, gondolom valami irigység beszél belőlük, vagy nem tudom..

Talán 10-ből 1 ember aki elolvasta a több mint 1000 oldalt, mégis mindenki úgy ócsárolja mintha tudná miről szól a 3 kötet.

Meg ha egy könyv szar, akkor az az elején már látszik, és nem fogja kiolvasni az 1000 oldalt, vagy legyen csak egy kötet 300+ oldallal..

De persze itt ettől függetlenül mindenki elolvasta, tudom ;)

Egy bolond százat csinál, mert divat szapulni felkapott dolgokat, mint anno a magyar tejet is mindenki fikázta, mert az olyan jó dolog, vagy ott volt a győzike show, mindenki szapulta mégis nézettségi rekordokat döntött :D Az 50 trilógia minden idők legnagyobb eladási rekordját döntötte meg, jóval 100 millió felett van az eladott könyvek darabszáma.

100 millió darab könyv, azt tudjátok milyen sok?

A film ugyan csak kassza siker lett.

De itt az oldalon mégis mindenki fikázza, ezt nem értem :DDD

Biztos érdekes válaszok érkeznek, főleg olyanoktól akik csak onnan tudják miről szól a könyv, amit itt a gyiken hallanak róla xD

2015. febr. 18. 21:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Csak azért mert át tudom érezni egy könyv/film szereplőjének fájdalmát, nem jelenti azt, hogy ne tudnám, ez csak egy kitalált történet kitalált szereplőkkel.

Tudom, hogy fikció. Bár biztos volt már a világon olyan párkapcsolat amiben ez volt a probléma. Tehát simán valódi gondot boncolgat. Csak épp eddig senki nem verte nagy dobra, hogy ez is gátja lehet egy kapcsolatnak.

Ez nem az erőszak helyességének reklámja vagy bármi ilyesmi. Senki nem mondta a csajnak, hogy igen is menjen bele. Van választása.

Amit írtál: hát vannak elvetemült emberek, akik meggyilkolják a párjukat, de ennek semmi köze az 50 árnyalat témához.

2015. márc. 2. 16:25
 32/34 anonim válasza:
Mert te egészséges gondolkodású ember vagy. De nézz szét a gyakorin. Nem is kell mondanom, hiszen szoktam itt látni a válaszaidat. Pont te ne tudnád, mennyi naiv, gyenge ember van, akik könnyen áldozattá válhatnak? :-)
2015. márc. 2. 20:08
 33/34 anonim ***** válasza:

Nem fogod elhinni, Kérdező. Azért, mert a Szürke 50 árnyalata egy SZAR. Kb. annyira tartalmas és élvezhető, mint a Zabhegyező.

Lehet, hogy neked személy szerint tetszik, a döntő többségnek viszont kicsit fejlettebb az ízlése, látják nagyon jól, hogy egy élvezhetetlen szutyok az egész, és ezt ki is jelentik. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod.

2018. aug. 26. 03:59
 34/34 anonim ***** válasza:

én speciel azért szapulom, mert egy nagy rakás szar az egész, kb. mint a Zabhegyező

befuttatott divatszarság, köze nincs az igazán izgalmas fikcióhoz, a szépirodalomhoz pedig még annyi se

100 millió felett van az eladott könyvek száma, értem, tehát akkor egyél tehénszart, mert ötmilliárd légy nem tévedhet, igaz?

ekkora ostoba logikát, Jézus Krisztus gyere le...!!!

2019. aug. 13. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!