Miért lett ekkora "divat" szapulni a szürke 50 árnyalatát?
Itt az oldalon mindenki csak fikázza, gondolom valami irigység beszél belőlük, vagy nem tudom..
Talán 10-ből 1 ember aki elolvasta a több mint 1000 oldalt, mégis mindenki úgy ócsárolja mintha tudná miről szól a 3 kötet.
Meg ha egy könyv szar, akkor az az elején már látszik, és nem fogja kiolvasni az 1000 oldalt, vagy legyen csak egy kötet 300+ oldallal..
De persze itt ettől függetlenül mindenki elolvasta, tudom ;)
Egy bolond százat csinál, mert divat szapulni felkapott dolgokat, mint anno a magyar tejet is mindenki fikázta, mert az olyan jó dolog, vagy ott volt a győzike show, mindenki szapulta mégis nézettségi rekordokat döntött :D Az 50 trilógia minden idők legnagyobb eladási rekordját döntötte meg, jóval 100 millió felett van az eladott könyvek darabszáma.
100 millió darab könyv, azt tudjátok milyen sok?
A film ugyan csak kassza siker lett.
De itt az oldalon mégis mindenki fikázza, ezt nem értem :DDD
Biztos érdekes válaszok érkeznek, főleg olyanoktól akik csak onnan tudják miről szól a könyv, amit itt a gyiken hallanak róla xD
Miért lett ekkora "divat" ennyi kérdést kirakni arról a filmről?
Értsétek meg: van egy réteg akinek tetszik, és van egy akinek nem..tartsa meg mindenki a véleményét..
Igen #1, csak nem értem az emberek miért nyilvánítanak úgy véleményt, hogy azt sem tudják miről van szó, csak beállnak a sorba és amit az első birka elkezdett, azt követi tovább a csordája..
Ezt nem értem, hogy mire jó ez?
Én olvastam az első könyvet. De szerintem nem túl nagy szám, nem is értem, hogy mitől lett ilyen nagy sikere.
Tele van az egész ismétlésekkel... mindig már előre tudtam, hogy épp melyik sablon mondat következik. Szerintem ilyen szempontból unalmas volt, ezért nem is olvastam el a többi részét.
A filmről pedig 90%-ban csak rosszat hallottam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!