Narutoban szerintetek a hang négyese közül ki a legerősebb?
Figyelt kérdés
Sorrendben ha lehet.2015. febr. 17. 19:33
1/5 anonim válasza:
Bővítsük ki 5-re és akk Kimimaro, a másik 4 pedig elbújhat.
De amúgy tényleg mind a 4 nagyon gyenge volt, mivel viszonylag a történet elején néhány kölyök képes volt legyőzni őket. De szerintem Sakon volt a 4 közül a legerősebb.
2/5 A kérdező kommentje:
Kimimarot azért nem számítottam ide,mert akkor egyértelmű és akkor ezért csak ezt a négyet kérdezem."Néhány kölyök" legyőzte őket,de hát ők nem akármilyen kölykök voltak azért.Valamelyikük már fejlettebb szinten is volt,pl.Neji.Am ha jól tudom ők is "kölykök".13-16 év körül forogtak ők is,szóval...
2015. febr. 18. 18:20
3/5 anonim válasza:
Szerintem Sakon es az a pokos srac,mert ha epp nem egy Hyuuga az ellenfel,akkor siman nyerhet.
Tayuya konnyen legyozheto csak Shikamarunak gyorsabbnak kellett volna lennie.Megfogja azzal az arnyektechnikaval kozel megy hozza,egyik kezebe tort vesz,a masikat felemeli,es akkor a technikat feloldja,a furulyat elveszi a csajtol es a masik kezevel gyorsan leszurja.Ennyi.
Az a dagadek nem volt nagy szam annyira.
Sakon lehet hogy nem volt olyan jo,de Kiba eleg kepzetlen volt akkoriban.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a pókos srác,Kidomaru a legerősebb.Nagyon okos volt,ahogy megtalálta a gyenge pontját a byakugannak és ötletesen csinált mindent.Neji csak a támadásán keresztül tudta elkapni.Sakon pedig nem olyan erős,igaz mert Kiba akkor nagyon gyenge volt.
2015. febr. 18. 20:21
5/5 anonim válasza:
Sakon és Kidomaru közt nehéz dönteni. Bár szerintem Sakon végülis volt Orochimarunak egy olyan beszélgetése Kabutóval, hogy Sakon tartja magát a legerősebbnek, bár valóban Kidomaru is okos és 2 teljesen eltérő harcmodorú embert mégis nehéz összehasonlítani. De az biztos hogy Tayuya a 3. És Jirobou a 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!