Csak szerintem volt egy isteni film Az emlékek őre?
Figyelt kérdés
esküszöm nem láttam ilyen jó filmet már nagyon régen,teljesen magával ragadott,mikor lesz folytatása?2015. febr. 15. 19:10
1/6 anonim válasza:
Ó köszi, pár hónapja bukkantam rá, meg is lepődtem, hogy a regényből készült film, kíváncsi voltam rá, de elfelejtődött :D
Második része szerintem nem lesz, bár lehet, hogy kettényújtották a könyvet.
2/6 anonim válasza:
Én imádtam!♥ Pár nap és a könyvem is meglesz :3
Nem tudom remélem hogy minél hamarabb!
3/6 A kérdező kommentje:
1. ez nem egy 4 kötetes könyv 1. kötetét dolgozta fel?nem is volt vége a filmnek,semmi sem derült ki belőle,csak elkezdődött valami
2015. febr. 15. 20:56
4/6 anonim válasza:
Kb 11 éve, 10 évesen olvastam a könyvet, már nem tudnám megmondani, volt-e lezárása, de emlékeim szerint igen, és nem nagyon készült belőle folytatás ( [link] A film már a gépen, még nem tudom, mikor nézem meg, de benne van a pakliban, hogy amolyan "gondold tovább te" féle befejezése lett :D
5/6 anonim válasza:
[link] itt viszont valóban 4 könyv van feltüntetve, csak különböző címekkel, szóval meglehet, hogy tényleg 4 részes :D
6/6 A kérdező kommentje:
na ugye :D szóval remélem a 2. kötetet is feldolgozzák,mert nagyon tetszett a film,és annyi lezárása lehet hogy nem lehet annyit gondolkodni :P
2015. febr. 15. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!