Csak szerintem túl hypolt az Éhezők viadala?
mindenütt ezt látom...
Belenéztem az első részbe, de nekem nem tetszett.
Van az a közmondás... "olcsó árunak sok a vevője"
és ez a főhősnő... nagyon látszik rajta, hogy "éhező"... :D
Legelőször, amikor az első részből láttam részletet (kb. 10 perc), akkor én is úgy voltam vele, hogy nem értettem mi ebben olyan nagy szám. Később megnéztem végig és akkor már nagyon tetszett és azóta is rajonlója vagyok a trilógiának. A héten voltam moziban megnézni a 3. rész első felét. Amikor először hallottam a filmről, még nem tudtam, hogy könyv alapján készült, most kezdem majd el olvasni, amint befejeztem egy másikat. Kíváncsian várom, hogy mennyiben más a kettő.
Viszont, hogy imádom a trilógiát, az csak az én véleményem. Szerintem elég megosztó, vannak olyanok is sokan, akiknek nem tetszik, mint ahogyan neked sem, és gondolom így elég idegesítő lehet mindenhol ezt látni, annó ugyan így voltam a High School Musical-el, már a frász kerülgetett, hogy mindenhol csak az ő fejüket látom :D Szóval meg tudlak érteni :)
Viszont nekem nincs bajom a szereplőkkel, szerintem jól eltalálták, bár azt még most sem tudom megérteni, hogy a filmben Peeta, hogyan lehet szinte ugyan olyan magas, mint Katniss, mikor a valóságban minimum 1 fejjel alacsonyabb nála :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!